Flyselskapet Emirates vil fra den 15. juni tilby kommersielle flyvninger til enda 16 byer med sine Boeing 777-300ER-fly. Dette som en følge av at UAE’s regjering har opphevet restriksjonene på passasjertransport-tjenester. Siden reiserestriksjoner fortsatt gjelder i de fleste land, bes alle passasjerer om å sjekke inn- og utreisekrav før de reiser.

Emirates - Boeing 777-300ER
Boeing 777-300ER (Foto: Emirates Airline)

Ruter til følgende byer vil bli tilgjengelig for booking på emirates.com eller via reisebyrå: Bahrain, Manchester, Zürich, Wien, Amsterdam, København, Dublin, New York JFK, Seoul, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Taipei, Hong Kong, Perth og Brisbane

Fra den 8. juni vil Emirates i tillegg tilby flyvninger fra Karachi, Lahore og Islamabad for reisende fra Pakistan som ønsker forbindelser med andre Emirates-destinasjoner.

Emirates vil også tilby passasjerer muligheten til å reise med de allerede planlagte fraktrutene fra Dubai til 29 byer, inkludert de allerede operative rutene til London Heathrow, Frankfurt, Paris, Milano, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney, Melbourne og Manila (fra 11. juni).

– Det er gledelig å se at vi igjen kan starte en tilnærming til normale flygninger. Ved å øke nettverket betydelig i størrelse, og ikke minst at vi igjen kan tilbyr transitt i Dubai er et positivt tegn.  Oslo er ikke blant rutene i denne åpningsfasen, og med de eksisterende reiseråd og innreiseforbud er dette ikke uventet. København er på kartet, som er gledelig, sier Terje Grue, norgessjef for Emirates.

Terje Grue (EK)

Kunder kan booke fly mellom destinasjoner i Asia-Stillehavet og Europa eller Amerika med transitt i Dubai så lenge de imøtekommer reise-, immigrasjons- og innreise-restriksjonene til deres destinasjonsland.

I tett samarbeid med myndighetene i UAE, fortsetter Emirates med en beregnet og gradvis tilnærming for gjenopptakelse av flyruter og gjenoppbygging av forbindelsen mellom Dubai og verden.

Helse og sikkerhet først:

Emirates har implementert et omfattende sett med tiltak på hvert steg i kundereisen for å sikre kundenes og de ansattes sikkerhet på bakken og i luften, inkludert distribusjon av gratis hygienesett som inneholder masker, hansker, håndrenser og antibakterielle våtservietter til alle kunder.

Reiserestriksjoner:

Kunder blir påminnet om at reiserestriksjoner fortsatt er gjeldene og reisende vil bare bli akseptert på flyreiser hvis de oppfyller kvalifikasjonskrav og innreisekriterier i destinasjonslandene. 

Beboere som kommer tilbake til UAE, kan sjekke de siste kravene HER

Les med om Emirates’ flyvninger og nåværende tjenester HER (ekstern lenke)

Flere relaterte saker finner du HER, HER og HER

Kommentarer