At kalenderen viser august og regnet har meldt seg trenger ikke å bety slutten på sommer. Fra i dag kan du bestille reiser til spennende destinasjoner som Dubai, Bali eller Bangkok til reduserte priser hos Emirates.

Emirates flyr med Boeing 777-300ER på ruten mellom Oslo og Dubai (bildekilde: EK)

I dag – mandag 13. august, legger flyselskapet Emirates ut en rekke rimelige billetter fra Oslo til en rekke destinasjoner i Emirates globale nettverk. Mellom 13. og 19. august 2018 kan reisende nyte godt av spesialpriser i Economy Class til over 50 destinasjoner på flere kontinenter. For de som ønsker førsteklasses komfort og service, tilbys det også et bredt utvalg av gode priser på Emirates Business og First Class.

Emirates nye Business Class (bilde: EK)

Emirates flyr deg til eksotiske steder over hele verden og lar deg kombinere avslappende strandliv med spennende eventyr og uforglemmelige opplevelser. Utforsk den dype og frodige jungelen i Ubud på Bali og ta solnedgangen på stranden med sand mellom tærne. Eller kombiner snorkling i korallklart vann med en actionfylt tur på firhjuling for å utforske nye, ukjente sider av Mauritius. Sommeren venter på de som ønsker nye opplevelser.

Singapore (bildekilde: EK)

For de som ønsker å oppfylle sine drømmer om safari i Sør-Afrika, en reise gjennom historien i Det fjerne Østen, øyhoppe under den tropiske solen, eller besøke nære og kjære «Down under», så vil det lønne seg å bestille billetter tidlig.

Economy Class for reiser mellom 23. august og 12. desember*:

Oslo — Dubai priser fra kr. 3 919 tur/retur
Oslo — Bangkok priser fra kr. 4 599 tur/retur
Oslo — Bali priser fra kr. 6 139 tur/retur
Oslo — Mauritius priser fra kr. 7 679 tur/retur

*Gjelder ikke utreise mellom 27.-29. september 2018 og retur mellom 2.-8. januar.

Business Class for reiser mellom 3. september og 12. desember:

Oslo — Dubai priser fra kr. 19 899 tur/retur
Oslo — Bangkok priser fra kr. 20 709 tur/retur
Oslo — Singapore priser fra kr. 19 539 tur/retur
Oslo — Kuala Lumpur priser fra kr. 21 109 tur/retur

Når man skal utforske nye områder trenger man gjerne litt mer bagasje, og reiser man med Emirates kan man pakke med seg opptil 35 kg på Economy, 40 kg på Business og 50 kg på First Class.

Emirates nye økonomiklasse (bilde: EK)

Kritikerroste norske filmer på Emirates

Alle som reiser med Emirates kan lene seg tilbake i myke seter og nyte opptil 3 500 kanaler med underholdning og filmer på Emirates prisvinnende underholdningssystem, ice. Her finner du også de to nye og kritikerroste norske filmene «Now it’s Dark» med Silje Salomonsen, Kristoffer Joner og Pia Tjelta, og feelgood-filmen «Rett Vest» med Benjamin Helstad, Ingar Helge Gimle og Iben Akerlie.

Les mer HER – Flere saker om Emirates finne du HER

Mauritus (bildekilde: EK)

Kommentarer