Drømmer du om å reise i Emirates prisvinnende First Class? Da har tiden kanskje kommet. Med en eksklusiv kampanje gjør flyselskapet First Class mer tilgjengelig for reiser til flere populære destinasjoner.

Emirates - First Class - Suite -- Boeing 777-300ER
First Class suite Boeing 777-300ER (foto: emirates airline)

Ikke gå glipp av muligheten til å reise i Emirates-luksus til din drømmedestinasjon i høst! I en begrenset periode tilbyr Emirates en eksklusiv mulighet til å nyte en vel fortjent luksuriøs opplevelse i deres prisvinnende First Class.

Som reisende i Emirates First Class kan du blant annet nyte godt av å bli hentet hjemme og bli kjørt direkte til flyplassen, benytte deg av Fast Track inn til Gaten, slappe av i eksklusive flyplass-lounger, få prioritert ombordstigning og bli ønsket velkommen om bord med et glass champagne.

Emirates - First Class - Lounge
First Class Lounge hos Emirates (foto: emirates airline)

Under selve reisen kan du nyte et prisvinnende utvalg vin og mat, som f.eks. kaviar, champagne og ultra-eksklusiv cognac, i tillegg til et stort utvalg underholdning. Plutselig skulle du kanskje ønske at reisen varte enda litt lenger?

Tilbudet gjelder reiser med avreise fra Gardermoen senest 12. desember, som bookes mellom 19. september og 14. oktober. Med dette tilbudet kan du spare opptil 13 857 kr på din neste reise på First Class!

Priseksempler nedenfor

Priseksempler - Emirates First Class kampanje  - høsten 2019
(kilde: emirates.com)

Fly med den eksklusive «Game Changeren»

Til destinasjoner som Maldivene og Tokyo Haneda kan du fly med Emirates mye omtalte «Game Changer», med unike suiter på First Class — utviklet i samarbeid med Mercedes-Benz.

Emirates - First Class - Suite - Boeing 777-300ER
Bordet dekket i Emirates First Class (foto: emirates airline)

Med fullstendig avlukkede rom, skyvedører fra gulv til tak og opp til 12m2 med boltreplass, er suitene designet for å gi maksimal komfort og privatliv på reisen.

Setene kan legges helt flatt til en komfortabel seng, i tillegg til at de kan stilles inn i «Zero-gravity»-modus — inspirert av teknologi fra NASA, for å gi følelsen av å være vektløs under flyvningen.

Hva med å oppdage det yrende bylivet og spennende kulturen i Tokyo? Eller Maldivenes eviglange, hvite sandstrender og smaragdblå hav?

Kanskje er eksotiske Johannesburg et sted du alltid har ønsket å oppleve?

Med Emirates er du ikke langt unna en ny og spennende drømmedestinasjon — nå til en ekstra god pris.

Flere saker om Emirates finner du HER

Emirates - First Class - Suite - Boeing 777-300ER
First Class suite Boeing 777-300ER (foto: emirates airline)

Kommentarer