Emirates vant både kategoriene ’Verdens beste First Class’, “Beste regionale Business Class i Midtøsten”og “Beste First Class i Midtøsten”, samt sammenlagtkategorien TripAdvisors Travelers Choice for store flyselskaper i Midtøsten.

Emirates kåret til “Best First Class World” under TripAdvisor Travelers’ Choice® Awards 2019 (bildekilde: emirates airline)

Det er en gjennomgang av anmeldelser og vurderinger fra TripAdvisors brukere samlet over en 12-måneders periode som avgjør vinnerne i hver kategori. Både kvantitet og kvalitet på anmeldelsene tas med i betraktningen når en vinner blir utnevnt.

Emirates gikk også til topps i kategorien “Beste regionale Business Class i Midtøsten” (bildekilde: emirates airline)

Emirates “First Class” har endret opplevelsen av luksus i lufta ved å innføre om bord-innovasjoner som private suiter, Shower Spa og et eget loungeområde inne i flyet, samt mange flere.

De siste First Class-innovasjonene til Emirates inkluderer lukkede private suiter inspirert av Mercedes-Benz, med blant annet skyvedører som går fra gulv til tak, myke skinnseter, high-tech kontrollpaneler og flere lysinnstillinger.

– Emirates’ First Class er en end-to-end’-opplevelse. Det starter allerede før flyet tar av, med sjåførtjenesten som henter deg hjemme, de eksklusive check-in områdene på flyplassen og Emirates’ lounger, og fortsetter med komforten og servicen du møter om bord. Vi satte standarden for hvordan reiser på First Class bør se ut for lenge siden, og investerer kontinuerlig i våre produkter og innovasjoner. Vi er derfor veldig fornøyd med at våre kunder anerkjenner vår unike First Class-opplevelse med denne prisen, fortalte Sir Tim Clark, President Emirates Airline.

Les flere saker om Emirates HER og om TripAdvisor HER

Fra Emirates First Class (bildekilde: emirates airline)

Kommentarer