For tredje år på rad ble Emirates belønnet med en pris under den prestisjetunge bransjeprisutdelingen Grand Travel Award, men denne gangen i en helt ny kategori. Norske reiselivsansatte stemte for første gang på selskapet de mener er verdens beste, og det var denne utmerkelsen Emirates kunne feire torsdag kveld.

God stemning blant de ansatte ved Emirates norgeskontor etter at de vant Verdens beste flyselskap på Grand Travel Award (bildekilde: emirates norge)

Tidligere har alle Grand Travel Award-priser innen luftfart blitt delt opp i kategorier etter hvor flyselskapene har ruter, og om de flyr til Norge eller ikke.

Det som er nytt i kategorien “verdens beste flyselskap” er at den inkluderer alle internasjonale og europeiske flyselskap som er relevante for norske kunder, og byr derfor på enda større konkurranse enn før.

– Å levere gode kundeopplevelser er utgangspunktet for alt vi gjør. Våre reisende gir oss stadig positive tilbakemeldinger og lovpriser servicen og kvaliteten vi tilbyr i luften og på bakken. Det er derfor ekstra hyggelig at også reiselivsansatte sier vi er verdens beste. Jeg er utrolig stolt og takknemlig ovenfor mitt team som hver eneste dag leverer arbeid i verdensklasse, sier Norgessjef i Emirates, Terje Grue.

Norgessjefen i Emirates, Terje Grue, med utmerkelsen Verdens beste flyselskap på Grand Travel Award (bildekilde: emirates norge)

Prisutdelingen fant sted på Wallmans i Oslo torsdag 24. januar, og arrangeres av fagbladet Travel News. Prisvinnerne velges ved at en fagjury kommer opp med nominerte i alle kategorier, før ansatte i norske reisebyråer stemmer på sine favoritter blant disse. Det er altså bransjens ansatte som kårer vinnerne i de fleste kategorier.

– Den nye kategorien er et av flere tiltak for å videreutvikle det som har blitt en av de gjeveste bransjeprisene i norsk reiseliv. Tidligere har det kun blitt kåret vinnere i luftfartskategorier som er delt opp etter hvorvidt flyselskapene flyr innenriks, i Europa eller interkontinentalt. Med den nye kategorien ønsket vi å samle alle flyselskaper i verden som er i berøring med norske reisende, og dermed gi reiselivsansatte en mulighet til å stemme på sin favoritt uten forbehold om hvor selskapet opererer. Vi gratulerer Emirates som den første vinneren av Grand Travel Award-tittelen ´verdens beste flyselskap´!, forteller ansvarlig redaktør i Travel News, Bjørn Moholdt.

I fjor vant Emirates “årets flyselskap interkontinentalt”, og i 2017 havnet Emirates på en delt førsteplass i samme kategori.

Les flere saker om Emirates HER og om Grand Travel Awards i  Norge HER

Kommentarer