For andre år på rad vant Emirates prisen for «Verdens beste flyselskap» under den norske bransjeprisutdelingen Grand Travel Awards.

Grand Travel Awards Norge - 25 år - 2020
Den norske utgaven av Grand Travel Awards feirer dette året sitt 25 års-jubileum (bildekilder: GTA/emirates)

Torsdag 23. januar gikk bransjeprisutdelingen Grand Travel Awards av stabelen. Den årlige prisutdelingen anerkjenner blant annet hotellkjeder, reisearrangører og flyselskaper.

Vinnerne stemmes frem av norske ansatte i reiselivsbransjen. En av de gjeveste prisene er «Verdens beste flyselskap» og for andre året på rad var det Emirates som stakk av med seieren. Det er fjerde år på rad at Emirates ble belønnet med en pris under den prestisjetunge bransjeprisutdelingen Grand Travel Awards.

– Vi i det norske Emirates-teamet er utrolig stolte over å bli anerkjent som ledende aktør i bransjen. For oss er det en betryggelse på at bransjen er trygg på produktet vårt, både på bakken og i luften. At Emirates blir kåret til verdens beste flyselskap for andre år på rad viser også at nordmenn søker verdi for pengene. Et godt produkt og solide tilbakemeldinger fra reisende gjør det mulig å tilby en mer eksklusiv tjeneste, sier Terje Grue, som er Norgessjef i Emirates.

Terje Grue - Emirates - Kabinansatte - 5 år i Norge - 2019
Emirates Norgessjef Terje Grue flankert av selskapets kabinansatte under 5 års-jubileet i september 2019 (bildekilder: emirates/iteo.no)

Fjerde år som prisvinner

Prisutdelingen fant sted på Wallmans i Oslo og arrangeres av fagbladet Travel News. Også i fjor vant Emirates prisen for «Verdens beste flyselskap», og i 2018 vant de «Årets flyselskap interkontinentalt». I 2017 delte Emirates førsteplassen i samme kategori med Thai Airways.

– Denne prisen er en stor anerkjennelse for det norske Emirates-teamet. De legger ned en enorminnsats hver eneste dag. Med positivitet og et ønske om å levere salgs- og servicetjenester i verdensklasse, så greier vi også å engasjere bransjen på en måte som skaper dialog og tillit, fortsetter Grue.

Fem år med vekst i Norge

I fjor høst kunne Emirates feire fem suksessfulle år i Norge, med daglige avganger til Dubai siden 2. september 2014. Feiringen ble markert med et 5-årsjubileum på Gardemoen. Da meldte Emirates at over 840.000 nordmenn har fløyet med Emirates fra Oslo Lufthavn.

Les også: Flere enn 840.000 har fløyet med Emirates mellom Oslo og Dubai (september 2019)

– Forretningsreisende og ferierende som ønsker komfort virker svært fornøyde med produktet, det er god vekst i både Business og First Class og dette befester vår rolle som en relevant aktør i alle segmenter, avslutter Grue.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer