Flyselskapet Emirates kjøper 40 nye busser for å frakte passasjerer til og fra flyene ved Dubai International Airport. - I tråd med vårt løfte om å tilby enestående reiseopplevelser har vi investert i våre egne skreddersydde Emiratesbusser ved Dubai International Airport, sier Adel Al Redha  som er EVP og COO i Emirates.

Emirates investerer i nye flyplassbusser med sitteplasser (bildekilde: emirates airline)

De nye bussene skal frakte passasjerer mellom terminaler og fly ved Dubai International Airport. Flyplassen er verdens tredje mest travle flyplass med over 88 millioner reisende i 2017 (kun Beijing Capital International Airport og flyplassen Hartsfield-Jackson i Atlanta   hadde flere reisende). Den travle flyplassen stiller derfor store krav til effektiv logistikk innad på flyplassen. Reiser innad på flyplassen er derfor et prioritert område for Emirates fordi flyselskapet ønsker å skape enestående reiseopplevelser.

Ti av de totalt 40 nye bussene er allerede tatt i bruk og de resterende bussene skal leveres i januar 2019. Innen 2020 vil flyselskapet totalt ha 128 busser.

- I tråd med vårt løfte om å tilby enestående reiseopplevelser har vi investert i våre egne skreddersydde Emiratesbusser ved Dubai International Airport. De nye høyteknologiske bussene vil i kombinasjon med vårt transportsystem gi våre kunder en mer komfortabel reiseopplevelse, sier Adel Al Redha, som er Executive Vice President og Chief Operations Officer i Emirates.

Emirates nye flyplassbusser (bildekilde: emirates airline)

Prioriterer sitteplasser på bussene

Normalt er det kun et fåtall sitteplasser på «shuttle-busser», mens de nye Emirates bussene vil ha like mange sitteplasser som ståplasser. Emirates er dermed det første flyselskapet i verden som prioriterer sitteplasser på sine busser.

De nye bussene vil være:

  • Komfortable — ved at det er flere sitteplasser.
  • Velegnet for barnevogner og handicappede ved å ha flere klappseter.
  • Spekket med kommunikasjonsutstyr som mikrofoner og høyttalere for dialog mellom sjåfør og passasjerer, samt informasjonsskjermer som viser nyttig informasjon til reisende.
  • Tilknyttet et planleggingsverktøy som effektiviserer bussavgangene slik at reisende med Emirates får en enda bedre reiseopplevelse.

Les flere saker om Emirates HER

Kommentarer