Emirates vil i løpet av de seks månedene Expo 2020 Dubai pågår komme med flere spennende tilbud til sine passasjerer. Det gjelder bådde de som kommer til Dubai eller som mellomlander der. Ta godt vare på boardingkortet ditt, for det er nøkkelen til alle tilbudene. 

Emirates paviljong under Expo 2020 Dubai (bildekilde: emirates airline)

Ved å vise frem boardingkortet får nemlig Emirates kunder gratis inngang til Dubai Frame, en av byens ikoniske landemerker kjent for en fantastisk panoramautsikt over både gamle og nye Dubai.

Boardingkortet er også nøkkelen til et stort utvalg rabatter og fordeler i over 500 butikker, restauranter og SPAs over hele Dubai og De forente arabiske emirater.

For å få full oversikt over alle rabatter og fordeler ta en titt på www.emirates.com/myemiratespass

Emirates-kunder som ankommer eller har en mellomlanding i Dubai kan enkelt booke en overnatting i denne pulserende byen. Flyselskapets kunder kan velge mellom over 100 hoteller eller leiligheter hvis de ønsker å bli. Dette inkluderer eksklusiv 24-timers innsjekking, gratis frokost, spesialpriser på aktiviteter, med mer. Kunder kan booke disse Emirates hotellene i Dubai via deres reisebyrå.

Byen som har noe for alle

Enten du utforsker Dubai alene eller som en familie, om du søker et pulserende storby-besøk, behagelig strandferie eller et unikt eventyr i ørkenen, så finnes det noe for alle i Dubai, uavhengig budsjett. 

Dubai er stedet å være denne vinteren. I tillegg til en fullpakket kalender med kulturarrangement i verdensklasse og sportsarrangement man bare kan drømme om, vil Dubai også være vertskap for Expo 2020 mellom oktober 2021 og mars 2022.

Som hovedpartner og offisielt flyselskap for Expo 2020 Dubai, ser Emirates frem til å frakte besøkende til utstillingen via sitt rutenettverk som knytter Dubai til over 120 destinasjoner verden over.

Besøkende av Expo 2020 som er over 18 år bør være fullvaksinert mot korona, og ikke-vaksinerte besøkende må kunne vise til en negativ PCR-test som ikke er mer enn 72 timer gammel.

Mer informasjon finner du HER

Emirates tilbyr besøkende til Expo 2020 gratis PCR-test ved ankomst i Dubai. Ved å vise sin Expo 2020 billett vil man få gratis test i et dedikert test-område satt opp for anledningen ved ankomsthallen i Terminal 3. Gratis PCR-testing er også tilgjengelig i nærheten av inngangen til Expo 2020.

Emirates’ nåværende tilbud inkluderer:

  • Gratis Emirates Expo Day Pass: Emirates-kunder som besøker eller er på gjennomreise i Dubai i løpet av de seks månedene Expo 2020 Dubai holder åpent, får et gratis Expo 2020 dagpass for hver billett som er booket med flyselskapet. For mer informasjon om dette tilbudet, ta en titt på denne tilbudssiden.
  • Tjen en Mile for hvert minutt tilbrakt i Dubai: Emirates-kunder kan tjene 1 Skywards Mile for hvert minutt tilbrakt i Dubai mellom 1. oktober 2021 og 31. mars 2022. Eksisterende, og nye Emirates Skywards-medlemmer som melder seg inn, får tilgang til tilbudet på Emirates.com og kan tjene opptil 5 000 Miles.
  • Tilbudet gjelder kjøp av alle Emirates-billetter mellom 1. august 2021 og 31. mars 2022, for reiser til Expo 2020 Dubai. Emirates-ruter som betjenes av flydubai med Emirates flynummer (EK) er også inkludert i tilbudet.

Les også: Fulldekorert A 380 til Expo 2020Klar til Expo 2020 DubaiFly med Emirates til Dubai og få gratis billett til Expo 2020Emirates presenterer fremtidens luftfart på Expo 2020 DubaiEmirates med 15 nye Expo 2020 flymodeller

Les mer om Emirates her

Kommentarer