Takket være kunders donasjoner, brukte Emirates Airline Foundation 132 millioner Skywards Miles til å bedre livene og levebrødet til over 90 000 barn og voksne.

Emirates Airline Foundation - Hjelpearbeide - Skyways Miles
Medisinsk hjelp (Foto: Emirates Airline Foundation)

I perioden 1. april 2019 til 31. mars 2020 fikk noen av de fattigste samfunnene i verden nødvendig og livreddende hjelp takket være generøse donasjoner fra Emirates kunder.

Til sammen ble 132 millioner Skywards Miles donert, og i samme periode donerte Emirates Airline Foundation over 18 millioner kroner til 22 prosjekter i 12 land. Donerte Skywards Miles går til å dekke reise for leger, helsepersonell og andre frivillige som jobber med humanitære prosjekter.

Donerte 132 millioner Skywards Miles

Tallene taler for seg selv. I fjor brukte stiftelsen 132 millioner donerte Skywards Miles til å dekke reiser for 35 veldedighetsorganisasjoner som jobber med over 50 medisinske prosjekter, fire organisasjoner som jobber med fire ingeniørprosjekter, og en organisasjon som jobber med to utdanningsprosjekter.

Emirates Airline Foundation - Hjelpearbeide - Skyways Miles
Ingeniører Uten Grenser (Foto: Emirates Airline Foundation)

De fem landene som mottok mest støtte fra de donerte Skywards Miles var:

  • Bangladesh – over 66.000 mennesker
  • Sør-Afrika –7.900 mennesker
  • Uganda – 5.500 mennesker
  • Tanzania – 2.900 mennesker
  • Ghana – 2.000 mennesker

– Emirates ser alltid etter meningsfulle måter å bidra til lokale og globale samfunn, enten det er ved å sponse sports- og kulturarrangementer, støtte handel og turisme eller andre viktige prosjekter. Emirates Airline Foundation er vårt mest lidenskapelige prosjekt, og vi jobber med likesinnede samarbeidspartnere og frivillige organisasjoner som jobber for de forsømte, ignorerte og fattigste samfunnene i verden, sier norgessjef i Emirates, Terje Grue.

Terje Grue (EK)

Han fortsetter med å fortelle at i stedet for å kun donere mat til de sultne, gir stiftelsen helhetlig omsorg til barn. Det inkluderer klær, mat, husly, medisinsk støtte og utdanning. Dette forvandler liv, skaper levebrød, hjelper med å opprettholde samfunn og bidrar til en mer rettferdig verden.

– Vi hjelper våre kunder til å støtte disse samfunnene ved å donere penger eller Skywards Miles. Alle er velkomne til å være med på denne viktige reisen, sier Grue.

Medisinske prosjekter

I fjor støttet Emirates Airline Foundation reiser, logistikk og gratis bagasje til 676 leger, sykepleiere og medisinsk personell fra frivillige organisasjoner i Europa, USA, Canada og Australia. Disse reiste for å gjennomføre tusenvis av gratis, livreddende operasjoner og konsultasjoner. De lærte også opp medisinsk personale i lokalsamfunnene.

Legene behandlet dype brannskader, gjennomførte hjerte- og rekonstruktive operasjoner og tilbød ortopedisk hjelp og fødselshjelp. De frivillige har hjulpet 76 900 barn og voksne til å leve tryggere, bedre liv.

Hospitalskip - Emirates Airline Foundation
Emirates Friendship Hospital (Foto: Emirates Airline Foundation)

Mange av disse prosjektene ble utført i avsidesliggende landsbyer og isolerte hjørner rundt om i verden. De største mottakerne var:

  • 44.000 mennesker på Emirates Friendship Hospital
  • 21.600 flyktninger i Bangladesh
  • 4.800 mennesker i Uganda

Ingeniørprosjekter

Ingeniører Uten Grenser, fra USA og Tyskland, fullførte prosjekter innen vannforsyning og elektrifisering i landbruk, installerte solcellepaneler og satt opp datarom til utdanning. Disse prosjektene, ledet av 36 spesialister, bedret levebrødet til nesten 2.700 mennesker i Uganda, Ghana og Kenya.

Utdanningsprosjekter

Emirates Airline Foundation har bedret livene til over 10 300 barn og 340 lærere ved å støtte to prosjektet innen utdannelse. Ett i Sør-Afrika og ett i Tanzania. Warwick i Afrika lærte barn matte og engelsk på ungdomsskolen, og lærte opp lokale lærere.

I de forente arabiske emirater støttet stiftelsen tre organisasjoner: AI Noor Training Center for Persons with Disabilities, Safe Center for Autism and Asperger’s Syndrome og The Rashid Center for the determined ones. Disse organisasjonene ble støttet med over 1,8 millioner kroner.

Utdanningsprogram - Emirates Airline Foundation
På skolebenken (Foto: Emirates Airline Foundation)

97 prosent går direkte til prosjekter

Emirates Airline Foundation ble opprettet i 2003 og er en svært viktig del av Emirates for å støtte viktige hjertesaker. Stiftelsen støtter 32 faste prosjekter og veldedighetsorganisasjoner i 18 land over hele verden. Dette gjøres med donasjoner fra kunder, bedriftssponsorater og ressurser fra flyselskapet selv.

Støtten går blant annet til å bygge viktig infrastruktur i lokalsamfunn, opprette ordninger for tilgang til mat og medisin, betale lønn og andre løpende utgifter. 97 prosent av alle donasjoner til Emirates Airline Foundation går direkte til prosjektene.

Stiftelsen oppfordrer Emirates’ kunder til å donere opptjente Skywards Miles, vekslepenger på flyvninger og donasjoner gjennom nettsiden.

Klikk HER dersom du ønsker å donere til Emirates Airline Foundation.

Emirateskunder som ønsker å donere Skywards Miles kan gjøre dette HER

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer