Nå har du i en begrenset periode muligheten til å sikre deg ekstra gode priser på reiser med Emirates fra Oslo til utvalgte destinasjoner i Asia, Afrika og Midtøsten.

Maldivene i det indiske hav (pressebilde: Emirates Airline)

Emirates høstkampanje gjelder reiser mellom 25. august og 9. desember, som bookes mellom 20. august og 1. september. Prisene starter på 3.699 kr for Economy Class-billetter og 14.999 kr for Business Class-billetter*.

Bruk høsten til å oppfylle noen reisedrømmer i luksus

Sommeren var kanskje ikke like bra som i fjor, men det finnes muligheter til å bruke høsten til å oppleve en drømmedestinasjon. Emirates globale rutenettverk gjør det enkelt for nordmenn å reise til destinasjoner i Asia, Afrika og Midtøsten. Opplev eksotiske steder som Maldivene, Singapore eller Dubai.

Møte med giraff utenfor Nairobi i Kenya (pressebilde: Emirates Airline)

Emirates er det eneste flyselskapet som tilbyr First Class fra Norge. Det åpner opp for å unne seg noe ekstra. Emirates tilbyr en av verdens beste Business- og First Class-opplevelser og med høstkampanjen starter prisene på Business Class på 14.999 kr og First Class på 38.939 kr.

Singapore (pressebilde: Emirates Airline)

Her får du lukrative fordeler — kun tilgjengelig for reisende på Business- og First Class. Emirates sjåførtjeneste er den eneste i Norge som er inkludert i prisen når du bestiller Business- og First Class billetter. Med denne tjenesten starter ferien i det du går ut av døren hjemme. En lekker bil med uniformert sjåfør henter deg hjemme og kjører deg til flyplassen.

Utsikt over Dubai marina (bildekilde: emirates airline)

Her vil du kunne benytte deg av Fast Track helt inn til gaten, prioritert ombordstigning og bli ønsket velkommen ombord med et glass champagne. Når man har sklidd ned i et mykt sete hvor komfort og service står i høysete mens man nyter et prisvinnende utvalg med både vin og mat, så ønsker man gjerne at flyturen varer litt lenger.

Oversikt over destinasjoner og priser i kampanjeperioden

(kilde: emirates.no)

For mer informasjon om Emirates, inkludert hvordan du booker flybilletter og en full oversikt over regler og vilkår, besøk emirates.no
*Vilkår og betingelser er gjeldende.

Flere saker om Emirates finner du HER

Emirates business class (pressebilde: Emirates Airline)

Kommentarer