Med Emirates’ nyeste kampanje kan du reise til et utvalg drømmedestinasjoner til reduserte priser. Har du ikke alltid ønsket å utforske Seychellene, Hanoi eller Kuala Lumpur?

Emirates - kampanje - november 2019
Kulala Lumpur (Bildekilde: Emirates Airline)

Temperaturen faller her hjemme. Det er mørkt når vi reiser til jobb, og mørkt når vi drar hjem. Tar du deg ofte i å drømme at du var et sted uten regn, kulde og mørke? Til et sted hvor du kjenner varme solstråler kile på huden og hvor tærne er godt begravd i varm, hvit sand?

Gjør drøm til virkelighet med Emirates’ kampanje til varmere strøk.

Sol, varme og spennende opplevelser

Hva med å utforske storbyen Dubai? Med Emirates’ daglige avganger fra Gardemoen er du kun noen timer unna endeløse sandstrender, storbyshopping, eksotisk mat og yrende uteliv. Ta en pause fra hverdagen og oppfyll reisedrømmene dine!

Dubai - Emirates - kampanje - november 2019
Dubai (kilde: emirates airline)

Til Dubai starter prisene på 3 889 kr på Economy Class, og 16 999 på Business Class. I Dubai kan du blant annet nyte noe av verdens beste shopping.

Reiser du mellom 26. desember og 1. februar kan du også få med deg Dubai Shopping Festival, med eksklusive tilbud på alt fra klær og smykker til elektronikk.

Les også: Oppdag pulserende Dubai med Emirates i vinter (oktober 2019)

Eller hva med å dra til Jumeirah Open Beach? Dubais lengste strand har noe for alle! Enten du vil jogge eller sykle langs promenaden, eller bare nyte solen.

Utvid reisen med stopover i Dubai

Drømmer du kanskje om å oppleve enda mer? Med en stopover i Dubai kan du nyte noen dager i den pulserende storbyen, før du drar videre til ditt neste eventyr.

Les også: Dubai fremheves på Lonely Planets «Best in Travel»-liste for 2020 (oktober 2019)

Hva med å padle i det krystallklare vannet på Seychellene? Eller kanskje oppleve Batugrottene i Kuala Lumpur? La Emirates ta deg vekk fra regn og kulde — til din drømmedestinasjon.

Booker du reisen mellom 16. og 26. november kan du nyte reduserte priser til destinasjonene under. Avreise fra 21. november 2019 til 31. mars 2020.*

Emirates - kampanje til varmere strøk - november 2019
(kilde: emirates airline)

Les mer om kampanjen HER

Flere saker om Emirates finner du HER

Seychellene - Emirates - kampanje - november 2019
Seychellene byr på krystallklart vann (Bildekilde: Emirates Airline)

Kommentarer