Nå tilbyr flyselskapet Emirates en terminal for innsjekk utenfor flyplassen, et mobilkart over flere flyplasser og økt rekkevidde på sjåførtjenesten.

Emirates fortsetter å investere i kundenes reiseopplevelse. Denne måneden har flyselskapet lansert tre nye tjenester til sine reisende;

  • En ny ekstern terminal for cruise-passasjerer
  • Et digitalt flyplasskart
  • Selskapets eksklusive sjåførtjeneste er blitt oppgradert

Alt for å gjøre reisen enda mer sømløs og behagelig.

Åpner terminal utenfor flyplass

Dubai blir et stadig mer populært reisemål for cruisepassasjerer. Derfor har Emirates nå åpnet den første terminal for innsjekking utenfor flyplassen, ved havnen Port Rashid i Dubai. Der legger omtrent 198 cruiseskip til mellom oktober og april. Omtrent 280.000 av passasjerene som går i land her, skal fly videre med Emirates.

Emirates - Innsjekk - Terminal - Port Rashid
Emirates nye innsjekkingsterminal i cruisehavnen Port Rashid (bildekilde: emirates airline)

Terminalen på Port Rashid skal tilby sømløse forbindelser for det økende antallet cruisepassasjerer og består av hele åtte innsjekkingsskranker.

Her kan passasjerene sjekke inn bagasje og motta boardingkort opptil fire timer før avgang, i tillegg til å kunne gjøre litt sightseeing i Dubai, uten å måtte ta med seg bagasjen mellom cruisebåten og flyplassen.

Lanserer digitalt kart over flyplass

Flyselskapet har også lagt til en ny og praktisk funksjon i appen sin. Den nye funksjonen kalles «Airport Maps» og hjelper passasjerer med å navigere sømløst gjennom flyplassen. Kartene er foreløpig tilgjengelig i Terminal 3 på Dubai International Airport, samt Heathrow og Gatwick i London, i tillegg til Hong Kong International.

Emirates - Innsjekk - Terminal - Flyplass - App - Smartphone - Flight Map
Emirates sin app har fått flyplasskart (kilde: emirates airline)

Flyplasskartene bruker mobilens plassering via Bluetooth og wifi, og gir navigasjon fra punkt til punkt på flyplassen. Det inkluderer innsjekkingsskranken, butikker, restauranter og minibanker på flyplassen.

Hele 90 millioner passasjerer reiser gjennom Dubai International Airport hvert år. Den nye navigeringstjenesten fra Emirates skal bidra til å gjøre kundeopplevelsen mellom alle Emirates’ knutepunkter enda bedre.

Oppgraderer eksklusiv sjåførtjeneste

Emirates tilbyr en egen sjåførtjeneste. Tjenesten er inkludert i Emirates’ Business- og First Class-tilbud, og innebærer at du blir hentet utenfor døren hjemme av din helt egen sjåfør, og kjørt direkte til flyplassen i en Mercedes klasse E, S eller V.

Nå oppgraderer Emirates tjenesten ved å øke avstanden man kan bli kjørt til eller fra flyplassen fra 60 til 80 km, hvilket betyr at Emirates’ Chauffeur Drive Service nå er enda mer tilgjengelig for reisende på Business- og First Class. Det er selskapet Blacklane som er leverandør for Emirates’ sjåførtjeneste.

Flere saker om Emirates finner du HER

Kommentarer