Bestill din neste reise med Emirates og spar penger på din neste flytur til Dubai, Maldivene eller andre eksotiske destinasjoner.

Aftenstemning - Maldivene - Det indiske hav - Emirates
Aftenstemning på Maldivene (bildekilde: emirates airline)

I dag – “Black Friday 2019” senker Emirates prisene på billetter på Economy- og Business Class til en rekke spennende destinasjoner. Benytt Black Friday-tilbudet til å sikre deg ekstra gode priser på din neste ferie. Hva med å nyte late dager og varme kvelder i en eksklusiv bungalow i Maldivene sammen med venner eller familie?

Du kan også reise direkte til yrende Dubai på bare seks timer og nyte eksotisk mat, luksuriøs shopping og spennende byvandring, kun fra 3 879 kr på Economy Class og fra 16 929 kr på Business Class.

Dubai - kontraster - arkitektur - Emirates
Arkitektoniske kontraster i Dubai (bildekilde: emirates airline)

Fly bedre med Emirates ved å glede deg over en prisbelønnet og komfortabel reiseopplevelse på alle klasser. Alle reisende på tvers av klasser har tilgang til over 4500 underholdningskanaler på Emirates’ system, ice®.

Fra de nyeste filmene til TV-serier, musikk og spill. Som en del av Emirates-opplevelsen kan kundene også glede seg over gratis drikkevarer og regionalt inspirerte måltider, så vel som den berømte gjestfriheten til flyselskapets flerkulturelle kabinbesetning, inkludert mannskap fra Norge.

Emirates tilbyr også en sjenerøs bagasjegodtgjørelse på opptil 35 kg i Economy class, 40 kg i Business Class.

Ikke la sjansen gå fra deg, book din neste reise med Emirates i dag. Tilbudet gjelder reiser kjøpt mellom 29. november og 2. desember 2019 for reiser mellom 4. desember 2019 og 31. august 2020.*

*Se Emirates’ nettsider for vilkår og betingelser. Disse er gjeldende for denne kampanjen.

Flere saker om Emirates finner du HER

Kommentarer