Gjør sommeren lenger med en reise til solfylte Dubai! Med Emirates’ tilbud kan du reise til Dubai fra 3369,- i perioden mai til september.

Akvariet i Dubai (bildekilde: emirates airline)

Verdens største internasjonale flyselskap, Emirates, tilbyr nå norske reisende ekstra gode priser på flyreiser til Dubai fra mai til september.

Tilbudet gjelder for bookinger som gjøres frem til 27. mars 2019 for reiser mellom 3. mai og 30. september 2019. Prisene starter på 3369,- for billetter på Economy Class og 15.579,- på Business Class*.

Downtown Dubai (bildekilde: emirates airline)

Har du lyst til å oppleve byen der sola skinner året rundt, der du kan boltre deg på seks langstrakte strender, spise på flere av verdens beste restauranter, shoppe på kjøpesentre i verdensklasse og utforske ikoniske attraksjoner? Da er dette muligheten.

Ferien starter i det du går om bord på flyet

Alle Emirates-passasjerer kan nyte flyselskapets prisvinnende underholdningssystem Ice, som har 4000 kanaler med de nyeste filmene, musikken og TV-seriene.

Business class ombord i Boeing 777-300ER som er den flytypen Emirates bruker på ruten mellom Oslo og Dubai (foto: ©otoerres)

Reisende får også gratis drikkevarer og måltider inspirert av regionene Emirates flyr til, i tillegg til gjestfrihet i verdensklasse fra flyselskapets kabinansatte.

Ørkenvandring i Dubai (bildekilde: emirates airline)

For mer informasjon om Emirates, inkludert hvordan du booker flybilletter og en full oversikt over regler og vilkår, besøk emirates.com.

Flere saker om Emirates finner du HER og om Dubai HER

*Vilkår og betingelser er gjeldende.

Utsikt over Dubai marina (bildekilde: emirates airline)

Kommentarer