Flyselskapet Emirates’ har startet en ny kampanje der du kan utforske spennende destinasjoner som Zanzibar og Sør-Afrika.

Emirates - Destinasjoner - Sør-Afrika - Ballongflyvning
Ballongflyvning i Sør-Afrika (foto: emirates airline)

Vi går mørkere og kaldere tider i vente her hjemme. Leker du med tanken om å unnslippe høstmørket og oppleve noe helt nytt og spennende utover sol og strandliv?

Nå senker Emirates prisene til flere eventyrlige destinasjoner. Berik ferien din med nye opplevelser og inntrykk!

Hva med å utforske det eksotiske dyrelivet i Sør-Afrika, dra på surfekurs i Sydney eller oppleve den frodige naturen i New Zealand før året er omme? Med Emirates’ kampanje er det enda enklere enn før å oppleve nye og spennende destinasjoner.

Emirates - Destinasjoner - Zanzibar - Det Indiske hav
Idyll i Zanzibar (foto: emirates airline)

Eventyr via Dubai

Med Emirates’ eventyrlige kampanje kan du reise til destinasjoner du tidligere bare har drømt om. Med kun en kort mellomlanding i Dubai kan Emirates fly deg til den eksotiske øya Zanzibar, hvor du kan utforske det rike dyrelivet i Jozani-jungelen, spise eksotisk mat på Forodhani-markedet eller oppleve kjempeskilpaddene på nært hold på Prison Island.

Eller frister det mer med det yrende bylivet i Cape Town? Haidykking, den eksotiske nasjonalparken Kruger eller en tur i luftballong er bare noen av de mange opplevelsene du kan begi deg ut på i eksotiske Sør-Afrika.

Emirates - Destinasjoner - Sør-Afrika - Cape Town
Cape Town (foto: emirates airline)

Booker du reisen mellom 15. og 27. oktober kan du sikre deg reduserte priser til alle disse spennende destinasjonene. Avreise er fra 20. oktober 2019 til 31. mai 2020.*

Få en bedre flytur med Emirates ved å glede deg over en prisbelønnet og komfortabel reiseopplevelse på alle klasser. Alle reisende på tvers av klasser har tilgang til over 4500 underholdningskanaler på Emirates’ system, Ice.

Fra de nyeste filmene til TV-serier, musikk og spill. Som en del av Emirates-opplevelsen kan kundene også glede seg over gratis drikkevarer og regionalt inspirerte måltider, så vel som den berømte gjestfriheten til flyselskapets flerkulturelle kabinbesetning, inkludert mannskap fra Norge.

Emirates tilbyr også en sjenerøs bagasjegodtgjørelse på opptil 35 kg i Economy class, 40 kg i Business class og 50 kg i First class.

Flere saker om Emirates finner du HER

Emirates - Destinasjoner - Sør-Afrika - Kruger nasjonalpark
Kruger nasjonalpark i Sør-Afrika (foto: emirates airline)

Under finner du en oversikt over fra-priser på tur/retur-billetter til destinasjonene i kampanjen:

Skjermbilde - Emirates -kampanje - oktober 2019
*Se Emirates’ nettsider for vilkår og betingelser. Disse er gjeldende for denne kampanjen.

Kommentarer