Emirates har redusert prisene til Dubai for norske reisende. For hver kjøpte billett vil du også få et gratis dagspass til Atlantis Aquaventure & The Lost Chambers Aquarium — en av Dubais mest populære turistattraksjoner.

Emirates- Dubai - akvarium, Vannland - Fornøyelsespark
 Atlantis Aquaventure & The Lost Chambers Aquarium (bildekilde: emirates airline)

Atlantis Adventure er mer enn bare et badeland, med sine rekordbrytende vannsklier som utgjør over 17 hektar med moro. Badelandet ligger på luksushotellet Atlantis The Palm og er en turistattraksjon med over 1,2 kilometer uberørt strand og en fantastisk utsikt over Dubais skyline.

For familier er de vennlige delfinene og sjøløvene som bor i Dolphin Bay den perfekte attraksjonen.

The Lost Chambers er det største akvariet i De Arabiske Emiratene med over 65,000 akvatiske dyr. Dette inkluderer sort spissrevhai, hundrevis av djevelrokker fra det Arabiske hav og fargerike maneter.

Emirates’ kunder kan benytte seg av tilbudet på tvers av alle kabiner ved å kjøpe flybilletter til Dubai på emirates.no frem til 12. november, med returreise senest 29. februar 2020.

Passasjerer på Economy Class kan benytte seg av spesialpriser fra 3 699kr og Business Class-passasjerer fra 14 999kr.*

Når du har kjøpt din flybillett vil du få en e-post fra Emirates med en unik kode for å løse ut din billett til Atlantis Aquaventure. Tilbudet gjelder kun for reisende fra Oslo til Dubai, og gjelder ikke for passasjerer som kun mellomlander i Dubai.

Dagspasset til Atlantis Aquaventure & The Lost Chambers kan brukes hvilken som helst dag. Badelandet er åpent til solnedgang og The Lost Chambers til 22:00 lokal tid.

Les også: Oppdag pulserende Dubai med Emirates i vinter

Norske reisende kan også nyte Dubais mange attraksjoner, som shopping i verdensklasse, ikoniske bygninger, byens berømte strender, et multikulturelt og mangfoldig tilbud av mat og spisesteder, ørkeneventyr og verdens største skiløype innendørs.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Fly bedre med Emirates

Alle reisende på tvers av klasser har tilgang til over 4500 underholdningskanaler på Emirates’ prisbelønte underholdningssystem, Ice.

Fra de nyeste filmene til TV-serier, musikk og spill. Som en del av Emirates-opplevelsen kan reisende også glede seg over gratis drikkevarer og regionalt inspirerte måltider, så vel som den berømte gjestfriheten til flyselskapets flerkulturelle kabinbesetning, inkludert mannskap fra Norge.

Emirates tilbyr også en sjenerøs bagasjevekt på opptil 35 kg i Economy Class, 40 kg i Business Class og 50 kg i First Class.

Med Emirates’ prisvinnende lojalitetsprogram Skywards, kan medlemmer tjene og bruke Skywards Miles når de flyr med Emirates, flydubai eller andre partnerselskaper, eller når de bruker lojalitetsprogrammets utvalgte hotel, leiebiler og andre partnere som Dubai Mall og Dubai Duty Free.

*For mer informasjon om Emirates, inkludert hvordan du booker flyvninger og en full oversikt over vilkår, besøk emirates.no eller kontakt ditt lokale Emirates-kontor.

Kommentarer