Emirates vil oppmuntre og inspirere nordmenn til å utforske nye destinasjoner og gamle klassikere når de lanserer årets nyttårssalg. – Vi vet at mange allerede har begynt å planlegge feriene sine for 2016, og vi har lyst til å hjelpe de å velge litt mer spennende og utradisjonelle destinasjoner, forteller Terje Grue som er norgessjef for Emirates .

 For en begrenset periode kan nordmenn få ekstra gode tilbud fra flyselskapet Emirates, som kommer med rabatterte priser på Business Class og Economy Class-billetter. Bookingen må gjøres fra 28. desember til 10. januar for reiser mellom 7. januar og 30. november 2016.

Terje Grue

Terje Grue er sjef for Emirates Norway

Business Class-billetter fra Oslo koster fra 15.765 kr tur-retur til Dubai og østover og 20.610 kroner til Afrika. Economy Class-billetter fra Oslo finner du fra 3.550 kr tur-retur for dem som reiser til Dubai, og 6.055 kr tur-retur til Johannesburg.

– Vi vet at mange allerede har begynt å planlegge feriene sine for 2016, og vi har lyst til å hjelpe de å velge litt mer spennende og utradisjonelle destinasjoner, forteller Terje Grue som er norgessjef for Emirates .

– Vårt nettverk av destinasjoner tilbyr noe for enhver reisende, og nå kombinerer vi dette med ekstra gode priser for å motivere enda flere til å oppleve verden. I tillegg til de gode flyforbindelsene og prisen kan passasjerer hos Emirates se fram til industriledende komfort og service, moderne fly og prisbelønnet vertskap fra våre vennlige ansatte.

Flyr til 150 destinasjoner

Emirates flyr til 150 destinasjoner i 80 land. Eventyrere kan utforske flyselskapets nyeste destinasjoner som er blitt lansert i 2015: Bali, Multan, Orlando, Mashhad og Bologna. Emirates vil også åpne en rute til Panama City 1. februar 2016, og utvide antall avganger til fastlands-Kina med ruter til Yinchuan og Zhengzhou fra 3. mai 2016.

Emirates tilbyr fantastisk service om bord fra en internasjonal kabinbesetning fra mer enn 130 forskjellige nasjoner, og som snakker mer enn 60 språk. Med sengeløsninger for Business Class, de største seteskjermene i verden på Economy Class (13,3 tommer) og mer enn 2 000 underholdningskanaler gir Emirates mye verdi til enhver passasjer. De som reiser med barn vil få prioritert boarding på alle flyplasser, spesielle barnemenyer og eksklusive barneleker tilpasset gutter og jenter.

Flyselskapets unge og miljøvennlige flåte består utelukkende av bredbuksfly — spesielt den populære typen Boeing 777 og hele 71 av det ikoniske Airbus A380, også kjent som verdens største kommersielle passasjerfly.

Kommentarer