Flyselskapet Emirates mottar denne høsten sin Airbus 380 nummer 100, noe som blir en førstegangshendelse i luftfartsbransjen. Begivenheten feires med en rekke attraktive reisetilbud. 

Emirates First Class Dom Perignon (EK)

Emirates er med sine 260 bredbuksfly verdens største A380- og Boeing 777-operatør. For å feire anledningen går Emirates i gang med en kampanje med spesialtilbud for norske globetrottere til en rekke forskjellige destinasjoner i deres globale rutenettverk. Tilbudet gjelder bestillinger gjort i tidsrommet mellom 12. september – 21. september, og omfatter billetter fra både Economy- og Business Class.

Destinasjon

Totalpris fra:

 

 

 

Economy

 

Bangkok

4 380 kr

 

Nairobi

4 380 kr

 

Kuala Lumpur

5 380 kr

 

Manila

5 380 kr

 

Maldivene

6 380 kr

 

Mauritius

8 380 kr

 

Brisbane

9 380 kr

 

Melbourne

9 380 kr

 

For reisende som ønsker plass i Business-kabinen til de gjeldene destinasjonene, innebærer tilbudet til en rabatt på kr 3 800 kr- per person når flere enn to reiser sammen, og bestiller innen 60 dager før avreise.

Emirates Boeing 777-300ER første landing på Oslo lufthavn Gardermoen i september 2014 (foto: ©otoerres)

Den daglige avgangen fra Oslo Lufthavn til Dubai har siden lanseringen 2. september 2014 gjort nye deler av verden tilgjengelig for norske reiseentusiaster. Fra Dubai har passasjerene mulighet for å reise videre til 156 destinasjoner i 84 land. Spesielt har reiser østover aldri vært enklere eller mer komfortabelt for nordmenn, noe som også vises i den økende interessen for Asia eller Australia som feriedestinasjon.

Les også: Da Emirates landet på Gardermoen (2014)

Bordet dekket hos Emirates ( ©otoerres)

Reisende på alle Emirates-flygninger blir tatt vare på av et multinasjonalt kabinpersonale, og kan nyte gourmetmat, fine viner og annet godt i glasset mens de underholdes av Emirates’ prisvinnende underholdningssystem ice. Med mer enn 2500 kanaler med on-demand-underholdning, inkludert filmer, TV-programmer, spill, lydbøker og musikk, har ice blitt kåret til verdens beste underholdningssystem om bord fly i 13 år på rad av Skytrax.

Selv om reisen fra Oslo til Dubai begynner i en Boeing 777, opereres en rekke av kampanje-destinasjonene med A380. En reise til Bangkok, Kuala Lumpur, Mauritius, Brisbane eller Melbourne gir deg mulighet til å nyte reiseopplevelsen i den ikoniske dobbeltdekkeren.

Passasjerer i First og Business Class-kabinene ombord A380 kan benytte seg av den nye ombord loungen, et populært samlingssted i kabinen der reisende kan nyte gourmetkanapeer, eksklusive viner og drinker fra hele verden. Tidligere i år annonserte Emirates et splitter nytt design for sin ombord lounge, inspirert av luksusyachter. Det første Emirates A380-flyet med den nye loungen var i lufta i juli 2017.

Emirates spesialtilbud gjelder kun bestillinger gjort mellom 12. og 21. september, så vær tidlig ute. Tilbudet gjelder reiser mellom 22. september og 7. desember 2017. Alle priser gjelder tur/retur-billetter i Business- eller Economy Class per person og inkluderer alle skatter og avgifter.

Tilbudet påvirkes av tilgjengelighet, og vilkår og betingelser gjelder. Reiser kan bestilles online, via telefon eller gjennom en rekke reisebyråer. Reisebyråer kan ha egne servicetillegg og avgifter.

Emirates er det eneste selskapet som tilbyr First class på ruter til og fra Norge (foto: ©otoerres)

Les flere saker om Emirates HER 

Emirates har snart 100 Airbus A 380 og fortsatt rundt rundt 35 i bestilling (EK)

Kommentarer