Flyselskapet Emirates viser frem sine nye Premium Economy-seter for første gang under Arabian Travel Market 2021 (ATM). Messen arrangeres fra 16. til 19. mai i Dubai.

Premium Economy - Flyseter - Emirates Airline - 2021
Emirates viser for første gang frem sine nye Premium Economy-seter (Foto: Emirates Airline)

Emirates’ stand på ATM vil gi besøkende fra reiseindustrien muligheten til å oppleve flyselskapets signatur-produkter. Premium Economy-setene vil være tilgjengelig for besøkende slik at de kan prøve dem.

Setene har en generøs ‘seat pitch’ på 101 cm, som er en standard måte å måle avstanden mellom setene fra bakerste festepunkt til samme punkt på setet foran. De er nesten 50 cm brede og kan lenes bakover til en komfortabel posisjon og med god plass til å strekke seg ut. Setene er trukket i kremfarget lær med søm-detaljer, og har tre-detaljer i likhet med Business Class.

I tillegg til Premium Economy vil Emirates vise frem sine Boeing 777-300ER First Class private suiter, Boeing 777 Business Class-sete og den oppdaterte A380 OnBoard-loungen, i tillegg til ikoniske produkter som First Class Shower Spa og siste versjon av Economy Class-setene. Besøkende vil også kunne se de nye interiør- og design-detaljene med motiv av Ghaf-treet, samt den oppdaterte fargepaletten i champagne.

Flere nyheter og artikler om Emirates finner du HER

Nettsidene til ATM – Arabian Travel Market finner du HER

Kommentarer