Emirates og Airlink utvider sitt eksisterende partnerskap til en codeshare-avtale, som gir reisende til og fra Sør-Afrika enkel tilgang til mer enn 40 innenlandske og regionale destinasjoner i 12 afrikanske land.

Embraer E-190 - Regionaljet - Airlink - Sør-Afrika
Airlink er et privateid regionalt flyselskap basert i Johannesburg, Sør-Afrika. Selskapet ble startet i 1992 etter oppkjøp av konkursboet til Link Airways business. Det har noe over 50 fly av typene BAe Jetstream 41, Cessna Grand Caravan, samt Embraer ERJ 135, ERJ 140, E 170 og E 190 IGW (på bildet) (bildekilde: airlink/emirates)

Den utvidede codeshare-avtalen sørger for at Emirates-kunder får tilgang til forbindelser som ikke tilbys av andre flyselskaper i Afrika, og forsterker det mangeårige partnerskapet som Emirates har med South African Airways.

Initiativet skjer samtidig som Emirates gjenopptar flyvningene til Sør-Afrika og øker fokus på å gi passasjerene en sømløs forbindelse mellom Johannesburg, Cape Town og Durban. Den nye codeshare-avtalen mellom Emirates og Airlink gir konkurransedyktige priser, gjennomgående billett og sømløs bagasjeoverføring når du veksler mellom flyselskapene.

– Sør-Afrika er en svært populær destinasjon for nordmenn. Det er et reisemål som befestet seg godt før pandemien, og det er ingenting som tyder på at interessen for landet har minket. Det er et komplett ferieland, og byr på alt fra eventyrlige natur- og dyreopplevelser, fremragende mat og drikke – og et svært imøtekommende folkeslag, sier Terje Grue, norgessjef for Emirates.

Terje Grue (EK)

Kunder som reiser til Sør-Afrika kan nå fly videre fra Johannesburg, Cape Town og Durban til destinasjoner i landet som Bloemfontein, George, Upington, Nelspruit, Hoedspruit, Kimberley, Skukuza, Pietermaritzburg, Richards Bay, Sishen, Mthatha og Port Elizabeth, i tillegg til steder på tvers av sørlige Afrika som Gaborone, Kasane, Vilanculos, Lubumbashi, Dar es Salaam, Entebbe, Maseru, Antananarivo, Pemba, Tete, Maun, Victoria Falls, Walvis Bay, Maputo, Windhoek, Harare, Lusaka, Ndola, Bulawayo og Livingstone blant mange andre byer.

– Vi er svært glade for at Emirates har valgt Airlink som partner i Sør-Afrika. Emirates betjener alle våre kjernemarkeder og kombinert med Airlinks omfattende nettverk av destinasjoner i Sør-Afrika vil vi tilby enkle forbindelser mellom destinasjoner i Afrika og resten av verden. Turist- og luftfartsindustrien har blitt hardest rammet av pandemien med reiseforbud og lockdowns. Etter hvert som verden blir vaksinert og reiseforbud blir opphevet, forventer vi også å se en økning i etterspørselen etter å besøke de spennende destinasjonene som Airlink kan tilby, sier Rodger Foster, CEO og administrerende direktør i Airlink.

Les mer om Airlink på selskapets nettsider HER

Emirates - Boeing 777-300ER
Emirates Boeing 777-300ER (Fotokilde: Emirates Airline)

Flere nyheter og artikler om Emirates finner du HER

Les mer om Emirates her

Kommentarer