Flyselskapene Emirates og Jetstar styrker samarbeidet om codeshare og bonusprogram til å omfatte hele 30 ruter i den asiatiske Stillehavsregionen. Det gir flere valgmuligheter for Emirates kunder i denne del av verden.

Boeing 777-300ER (foto: ©otoerres)

Boeing 777-300ER (foto: ©otoerres)

Fra den 26. oktober, 2014*, vil Emirates utvide sin codeshare med Jetstar til også å omfatte ruter mellom Melbourne og Ayers Rock (Uluru), Christchurch til Wellington i New Zealand og tre nye destinasjoner i Sørøst-Asisa fra Jetstar Asias hub i Singapore.

De nye codeshare-rutene fra Singapore vil gi Emirates sine passasjerer videre forbindelse  til Penang i Malaysia, Yangon i Myanmar og Medan i Indonesia.

De ytterligere destinasjoner supplerer de nåværende 25 ruter, som ble annonsert i februar 2014.

Skywards-medlemmer kan nå opptjene Skywards Miles, når de bestiller Economy Starter Plus, Economy Starter Max eller Business Max billetter på internasjonale ruter med Jetstar Airways, Jetstar Asia, Jetstar Japan og Valuair. Det kan også opptjenes Skywards Miles på innenriksruter i Australia og New Zealand, hvis man skal videre med en internasjonal forbindelse.

– Utvidelsen av >>codeshare med Jetstar er en viktig milepel, idet vi fortsetter med å utvide antallet av destinasjoner  for Emirates’ passasjerer. Med Emirates alene tilbyr vi 145 destinasjoner, og gjennom vårt partnerskap med Jetstar tilføyer vi nå ytterligere 30 ruter i det fjerne Østen & Australasia regionen, sier Thierry Antinori, som er CCO – kommersiell direktør, i Emirates.

– Vi er glade for å  kunne tilby Emirates Skywards som et lojalitetstilbud for Jetstars kunder, samtidig med at vi tilføyer flere ruter til vårt codeshare partnerskap,  sier Lisa Brock, som er kommersiell sjef for alle selskapene  i Jetstargruppen.

– Emirates-kunder, som reiser med Jetstar, kan nyte et utvalg av  komplette serviceytelser som for eksempel mat og drikkevarer og de samme bagasjeregler som med Emirates.”

Jetstar og Emirates har codeshare på disse flyrutene

Jetstar Airways Sydney Ayers Rock (Uluru)
Sydney Ballina/Byron Bay
Sydney Hamilton Island
Brisbane Proserpine
Ny Melbourne Ayers Rock (Uluru)
Melbourne Ballina/Byron Bay
Melbourne Hamilton Island
Auckland Christchurch
Auckland Dunedin
Auckland Wellington
Auckland Queenstown
Auckland Adelaide
Auckland Gold Coast
Christchurch Melbourne
Christchurch Gold Coast
Ny Christchurch Wellington
Queenstown Melbourne
Queenstown Sydney
Denpasar Singapore
Jetstar Asia/Valuair Singapore Darwin
Singapore Bangkok
Singapore Phuket
Siem Reap Singapore
Phnom Penh Singapore
Ho Chi Minh Singapore
Ny Penang Singapore
Jakarta Singapore
Kuala Lumpur Singapore
Ny Medan Singapore
Ny Yangon Singapore

*skal godkjennes av myndighetene

Kommentarer