Emirates’ styrker sitt nettverk med seks nye destinasjoner i India og gir passasjerer muligheten til å reise videre til 51 byer i India med én booking.

Ajay Singh, SpiceJet og Adnan Kazim fra Emirates (Bildekilde: Emirates Airline)

Emirates har signert en samarbeidsavtale om et gjensidig rutesamarbeid med det indiske flyselskapet SpiceJet. Flyselskapet, som er Indias nest største på innenlands flygninger, ble etablert i 2005 og flyr til totalt 51 byer i India.

Samarbeidet vil styrke Emirates’ allerede omfattende nettverk med seks nye innganger til India; Amritsar, Jaipur, Pune, Mangalore, Madurai og Calicut — i tillegg til de ni indiske byene Emirates allerede flyr til; Ahmedabad, Bengaluru, Chennai, Delhi, Hyderabad, Kochi, Kolkata, Mumbai og Thiruvananthapuram.

– Vi er veldig glade for å kunne annonsere at SpiceJet har signert en samarbeidsavtale om et rutesamarbeid med Emirates. Dette samarbeidet vil være til stor fordel for passasjerene til begge flyselskapene. Mens SpiceJet-passasjerer fra hele India vil kunne utnytte Emirates’ enorme nettverk i Europa, Afrika, Amerika og Midtøsten, vil de som reiser til India med Emirates kunne reise videre til 51 innenlands destinasjoner i vårt nettverk, sier Ajay Singh, formann og direktør i SpiceJet.

Norgessjef i Emirates, Terje Grue, sier at samarbeidet vil gi både Emirates og SpiceJets passasjerer enda større fleksibilitet ved reiser til, fra og i India.

– De nye rutene er nøye planlagt og skal gi minimal transittid på reiser mellom India og våre destinasjoner globalt. I tillegg kan passasjerer booke videreforbindelser til og innad i India med én reservasjon. Samarbeidet med SpiceJet og den gjensidige utvidelsen av våre nettverk vil derfor gi våre passasjerer til India enda større fleksibilitet og flere valgmuligheter”.

Nettsidene til SpiceJet og Emirates finner du HER og HER

Flere saker om Emirates finner du HER

Ajay Singh, SpiceJet og Adnan Kazim fra Emirates undertegnet avtalen mellom de to flyselskapene (Bildekilde: Emirates Airline)

Kommentarer