Flyselskapet Emirates har inngått partnerskap med Dubai Parks and Resorts for å kunne tilby sine passasjerer unike tilbud og tilgang til fire av Dubais spennende fornøyelsesparker, inkludert Legoland.

Sjåførskolen i Legoland Dubai (Bildekilde: Legoland Dubai)

Dubai Parks and Resorts er den største samlingen med fornøyelsesparker i regionen hvor hele fire store fornøyelsesparker ligger side om side. Nå kan Emirates’ passasjerer kjøpe to-dagspass på Emirates.com under ‘Manage your booking’ og få inngang til samtlige på samme inngangspass MOTIONGATE™ Dubai, BOLLYWOOD PARKS™ Dubai, LEGOLAND® Dubai og LEGOLAND® Water Park.

– Gjennom vårt samarbeid med Dubai Parks and Resorts kan passasjerene våre som reiser til eller i gjennom Dubai benytte seg av fantastiske opplevelser på den største fornøyelsesparken i Midtøsten, sier Thierry Antinori, Executive Vice President and Chief Commercial Officer for Emirates.

– Dette tilbudet gjør det mulig for oss å markedsføre Dubai til enda flere av de som reiser med oss gjennom vårt nettverk med over 150 destinasjoner, og gi dem enda bedre grunner til å besøke de ulike parkattraksjonene.

– Vi er utrolig stolte av at Midtøstens største flyselskap slår seg sammen med Midtøstens største fritids- og underholdningspark. Vårt mål er å tilby alle våre besøkende en fantastisk opplevelse, og sammen med Emirates kan vi tilby et uovertruffent reise- og underholdningsalternativ for Dubais innbyggere og besøkende, sier Mohamed Almulla, administrerende direktør, DXB Entertainments, PJSC, eier av Dubai Parks and Resorts.

– Dette partnerskapet er en perfekt match til vårt mål om å nå et bredere globalt publikum,” legger han til.

Kart over LEGOLAND® sitt parkområde i Dubai (Bildekilde: Legoland Dubai)

Passasjerer kan fritt velge hvilke av de fire parkene de vil besøke i løpet av de to dagene. Prisen for to-dagers billett for voksne er AED495 (ca. 1 200 kr*) og AED435 (ca 1 050 kr*) for barn. Parkene tilbyr over 100 attraksjoner i tillegg til et stort utvalg butikker, restauranter og underholdning.

Les mer om tilbudet HER

De eksklusive to-dagsbillettene fra Emirates og Dubai Parks and Resorts kommer med et spesielt RFID (radiofrekvensidentifikasjon) armbånd som gir kundene ekstra tilbud som:

  • 600 kr i kreditt som kan brukes på F&B restaurantene inni parkene, inkludert matvogner og digitale fotobokser
  • 10 prosent på alle varer i butikker inne i parkene
  • Tre Q-Fast-pass per dag for å gå forbi køene i MOTIONGATE™ Dubai, BOLLYWOOD PARKS™ Dubai og LEGOLAND® Dubai. Q-Fast-pass kan kun brukes en gang per attraksjon.
  • 15 prosent på all mat og drikke på Laptia Hotel Resort, et Polynesisk tema-hotell inne på parkområdet

Besøkende i Dubai har alltid noe de kan utforske i denne pulserende byen. For utenom fornøyelsesparkene kan Dubai tilby sol hele året, shopping i verdensklasse, flotte restauranter og vakre strender.

Emirates hub i Dubai tilbyr passasjerer et valg på over 159 destinasjoner i 85 land. Flyselskapet har internasjonalt kabinpersonale som består av 135 forskjellige nasjonaliteter og snakker over 60 språk som alle leverer førsteklasses service til alle passasjerer. Med seter som kan legges helt flatt i Business Class, generøst med benplass i Economy Class og opp til 3 500 kanaler med on-demand underholdning på det prisvinnende underholdningssystemet, ice, leverer Emirates kvalitetsprodukter og verdi for pengene.

For de som reiser med barn kan de ta i bruk det omfattende familietilbudet som inkluderer prioritert ombordstigning på alle flyplasser, egne sunne barnemenyer, dedikert barneunderholdning på ice og eksklusive leker og Lonely Planet Kids aktivitetssekker til barna om bord. Emirates er det eneste flyselskapet med en flåte som består kun av topp-moderne Airbus A380 og Boeing 777 for å gi passasjerene en enda bedre reiseopplevelse.

*Norske priser kan variere i henhold til valutaendringer.

Les mer om Dubai HER — Les flere nyheter om Dubai HER og om Emirates HER

Les også: Dubai første «Creative City of Design» i Midt-Østen – Utforsk Dubai på lavbudsjett —  De lokales guide til Dubai — Ny selfie-vennlig attraksjon i Dubai — Utendørs idretts- og treningsaktiviteter i Dubai

Fra Dubai Parks and Resorts (bildekilder: emirates/iteo.no)

Kommentarer