Emirates skal de neste seks månedene ansette 3500 nye medarbeidere – 3000 til kabinen og 500 til bakketjenester. Dette for å kunne dekke opp for flyselskapets planlagte trafikkøkning.

Emirates er også interessert i flere norske medarbeidere når selskapet nå søker etter 3000 nye kabinansatte, samt 500 til bakketjenester i Dubai (foto: ©otoerres)

De ledige stillingene er Dubai-baserte og er først og fremst roller med kundekontakt. Stillingene passer godt for vennlige, energiske og service-orienterte mennesker som ønsker internasjonal erfaring som Emirates merkevareambassadører.

Kandidater som ønsker å jobbe i Emirates som kabinansatte eller som flyplassansatt kan lese mer om stillingene, samt levere en søknad, på www.emiratesgroupcareers.com.

– Vi vet at norske reisende synes det er hyggelig å møte på norske og norsktalende kabinansatte eller piloter på ruten til og fra Oslo, så vi oppfordrer alle som har lyst til å søke. Emirates er et globalt selskap hvor kollegene dine er fra hele verden. Å ha base i Dubai er en spennende mulighet til å oppleve verden, og jeg er sikker på at det vil være mange norske søkere også denne gangen, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Terje Grue (Foto: Emirates Airline)

Emirates har gradvis åpnet driften av nettverket sitt igjen, i tråd med lettelser av reiserestriksjoner rundt om i verden. Den siste måneden har de kalt tilbake piloter, kabinansatte og andre ansatte som ble tatt ut av sine stillinger når pandemien tvang flyselskapet til en drastisk reduksjon i antall flyvninger i fjor. Emirates flyr per tiden til over 120 byer, og opererer nå 90 prosent av nettverket sammenlignet med før pandemien. Planen er å øke driften til 70 prosent av kapasiteten i løpet av 2021. Dette inkluderer å ta sine ikoniske A380-fly i bruk igjen.

Dubai er en attraktiv og spennende by som tiltrekker seg mennesker fra hele verden. Med en gjestfri kultur og gode muligheter til å leve, jobbe og ha en spennende og aktiv fritid er dette en spennende mulighet for de som ønsker en internasjonal karriere.

Les flere nyheter og artikler om Emirates HER

Les mer om Emirates her

Kommentarer