Juleånden har funnet veien til Emirates. Verdens største flyselskap forbereder seg på å servere 500.000 julemåltider på tvers av alle kabiner til reisende på utvalgte flyvninger mellom 9. og 31. desember. I tillegg til en deilig julemeny kan reisende nyte nostalgiske julefilmer og julegodter i luften og på bakken.

Emirates - Servering - julemat - 2019
Litt julemat hos Emirates (bildekilde: emirates airline)

Julemenyene ombord

Fjorårets unike julemeny ble såpass godt mottatt av Emirates’ passasjerer at flyselskapet har valgt å benytte seg av den samme, delikate menyen i år.

Kunder som reiser fra Dubai til utvalgte ruter i Australia, New Zealand, Storbritannia, Europa, USA, Sør-Afrika og Filippinene kan starte ferien ombord et Emirates-fly med en herlig smak av jul.

I Economy Class vil reisende kunne nyte et festmåltid bestående av kalkun, potetmos, grønne erter, babygulrøtter og tranebærreduksjon, laget av Emirates’ prisvinnende kokker. Til dessert serverer Emirates melkesjokolademousse med en juleinspirert sjokoladeplett.

Emirates - Airbus A 380 - Onboardloungecocktail - julen 2019
Julecocktails ombord i Emirates Airbus A 380 (bildekilde: emirates airline)

Reisende på First- og Business Class kan nyte bakt kalkunbryst med aprikosfyll, bakte poteter og møre rosenkål med kalkunbacon og tranebærreduksjon. Til dessert er det festlige godter som julenisseinspirert sjokoladekake og kake med smak av sjokolade og pepperkake.

Gjennom hele sesongen vil reisende ha mulighet til å nyte noen av de beste vinene og champagnene som blir servert i luften.

Emirates har også et unikt utvalg av whisky, konjakk, gin, vodka og likør i alle kabiner. I høytiden består utvalget av en blanding av mindre håndbryggerier og høyt elskede merker som Hennessy, inkludert den eksklusive Hennessy Paradis, som kun er tilgjengelig på First Class.

Emirates - Barnemeny - Flymat - julen 2019
Emirates har også egne barnemenyer i julen (bildekilde: emirates airline)

Julens underholdning på ice

En rekke juleinnhold blir tilgjengelig på Emirates’ prisvinnende underholdningssystem ice for å vekke julestemningen hos de reisende.

Blant annet kommer klassikere som Polarekspressen, Elf, Hjemme Alene, Reinsdyret Rudolf, Livet er vidunderlig og mange fler. Emirates’ filmkatalog inneholder også internasjonale julefilmer og serier.

Reisende kan nyte opptil 4.500 kanaler på ice, som vil skape en «bedre-enn-hjemme opplevelse» denne julen, med de nyeste og beste filmene, god TV og et godt utvalg av musikk.

Emirates - Flyvertinner - julestemning - 2019
Emirates flyvertinner i julestemning (bildekilde: emirates airline)

For barna

Emirates’ unge reisende i alle kabiner kan nyte en velsmakende kalkunmiddag i julesesongen. De vil bli overrasket med en sjokoladecookie formet som en snømann til lunsj og middag.

Barn i First Class blir servert en eksklusiv varm sjokolade, servert med marshmallows og stjerneformede kjeks.

Emirates strekker seg langt for å tilby reisende en unik opplevelse denne julen. I tillegg til jul, feirer Emirates andre høytider som Diwali, Eid, Oktoberfest og kinesisk nyttår.

Flere relaterte saker finner du HER, HER, HER og HER

Kommentarer