Mellom april og juni 2020 har Emirates SkyCargo lagt til rette for frakt av essensielle varer og andre forsyninger for individuelle forbrukere og bedrifter over hele verden med over 10.000 fraktflyvninger til destinasjoner på seks kontinenter. Flyvningene var en blanding av planlagte, ad-hoc og charter.

Boeing 777  Fraktfly - Emirates SkyCargo
Boeing 777F fraktfly fra Emirates SkyCargo (Bildekilde: Emirates)

– Med kundene i fokus har Emirates SkyCargo tilpasset vårt frakttilbud de siste månedene for å imøtekomme den raskt voksende etterspørselen i markedet. I tråd med vår kjerneverdi som tilrettelegger av global handel og økonomier, har vi nok en gang vokst vårt globale nettverk til over 100 destinasjoner med gode flyfrekvenser til viktige produksjons- og forbrukermarkeder. Vi fortsetter å tilby våre kunder uovertruffen rekkevidde og forbindelser for deres verdifulle last. At vi når denne milepælen er et bevis på kundens tillitt til våre tjenester, sier Nabil Sultan, divisjonsdirektør for Emirates Cargo.

I løpet av mai og juni har Emirates SkyCargo hatt et gjennomsnitt på mer enn 3.800 fraktflyvninger per måned til over 100 destinasjoner. Den samlede distansen på dette er omtrent 37 millioner kilometer, noe som tilsvarer 50 turer til månen og tilbake.

Fra å ha kun 35 fraktdestinasjoner i rutenettet i slutten av mars, har Emirates SkyCargo utvidet nettverket til over 100 planlagte frakt-destinasjoner over hele verden i juli 2020.

Fra å transportere høyst nødvendig medisin og mat, til materialer som kreves for produksjon og andre industrier fra opphavssted til destinasjon, har Emirates SkyCargo bistått med å gjenopprette forbindelsen mellom byer og internasjonale handelsveier når produsenter og andre økonomiske aktiviteter starter opp virksomhetene igjen.

Fra Oslo går det et ukentlig Emirates SkyCargo fraktfly hver tirsdag.

Les mer om Emirates SkyCargos nettverk og flytider HER

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Les også: Emirates tilbake til Oslo 4. august

Kommentarer