Norgesferie – Den er både mer miljøvennlig, mer vennlig for lommeboka, og garanterer at du oppdager steder du ikke en gang visste eksisterte. Over hele vårt land finner du vidunderlige turstier og utrolige fjellutsikter. Man trenger ikke å dra langt for å finne noe nytt og eksotisk. For å inspirere til en trygg ferie, deler våre hotelleksperter fra Hotels.com noen av Norges bortgjemte perler. Disse hotellene tilbyr deg unike opplevelser som skiller seg langt ut fra ditt dagligdagse liv.

Hotellbuss - Dalen Hotell - Telemark
Dalen Hotel ligger ved innsjøen Bandak i Telemark (foto: ©otoerres)

Walaker Hotel, Luster

Walaker Hotel ligger midt blant alt det beste Norge har å tilby. Majestetiske fjell, glitrende isbreer, vakre fjorder og ikke minst, nydelig lokalmat.

Hotellet ligger perfekt til mellom fjord og fjell i den sjarmerende lille bygda Solvorn, som har både ett og annet å tilby den eventyrlystne. Blant annet kan du finne Urnes stavkirke (som for øvrig ligger på Unescos verdensarvliste), Jotunheimen nasjonalpark og Jostedalsbreen.

Walaker Hotel er tilgjengelig fra 2 829 kroner per rom per natt. For booking og mer informasjon, se Hotels.com.

Fru Haugans Hotel, Mosjøen

Fru Haugans Hotel er Nord-Norges eldste hotell, og har tatt imot gjester helt siden 1794.

Midt i Helgeland ligger den vakre Mosjøen. Her kan turister både raskt og enkelt komme seg til alle de nydelige synene og attraksjonene man finner langs Helgelandskysten og Indre Helgeland ved Børgefjell nasjonalpark. Hotellet og lokasjonen gir en perfekt miks av verdi, komfort, og tilgjengelighet, i tillegg til en romantisk atmosfære med tilgang til alt man skulle trenge av fasiliteter.

Fru Haugans Hotel er tilgjengelig for booking fra 1 484 kroner per rom per natt. For booking og mer informasjon, se Hotels.com.

Dalen Hotel, Tokke

Dalen Hotel er et historisk hotell i strandkanten ved innsjøen Bandak i Telemark.

Dette luksushotellet var tidligere en favoritt blant europeisk herskap. Det velbevarte trehuset fra 1800- tallet er et av de største av sitt slag i Norge.

Hotellet tilbyr mange eventyrlige opplevelser som fisking, fjellturer, og turer i Telemarkskanalen, som ofte er omtalt som en av verdens vakreste vannveier.

Dalen Hotel er tilgjengelig for booking fra 3 858 kroner per rom per natt. For booking og mer informasjon, se Hotels.com.

Kleivstua, Hole

Kleivstua hotell ligger uforstyrret til, omgitt av vakker natur i Krokkleiva. Hotellet befinner seg 372 meter over havet, og en kort 40 minutters biltur fra Oslo.

Kleivstua har historie, tradisjon, mysterier i skogen, gamle hus, og glasskledde tak. Dette er stedet hvor Asbjørnsen og Moe vandret skogen på jakt etter inspirasjon til sine eventyr. Like i nærheten finner du fantastiske omgivelser og attraksjoner, blant annet Kongens utsikt og Dronningens utsikt.

Kleivstua er tilgjengelig for booking fra 2 829 kroner per rom per natt. For booking og mer informasjon, se Hotels.com.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer