Galeries Lafayette

Galeries Lafayette

Galeries Lafayette i Paris – et av verdens mest prestisjefylte og mest besøkte kjøpesentre, har ført seg opp på Airbnb.no til vintersalget, og gjør det mulig å overnatte på varehuset til salgsstarten dagen etter.

100 000 besøkende er ventet i løpet av vintersalget, som offisielt starter 7. januar 2015.

Les også: KLM og Airbnb starter samarbeid

Galeries Lafayette

Galeries Lafayette

Seks mennesker fra hele verden får muligheten til å tre inn på ikoniske Galeries Lafayette klokken 20.00 kvelden før og få en helt unik shoppingopplevelse, som omfatter en omvisning på varehuset, skreddersydd rådgivning fra en «personal shopper» og 200 euro voucher, en første titt på salgsvarene og en luksusmiddag.

Og hvis man ikke er for spent, kan man sove godt i komfortable senger under den berømte hundre år gamle glasskuppelen.

Galeries Lafayette

Galeries Lafayette

Neste morgen, etter en typisk fransk frokost, vil gjestene få ta del i den offisielle lanseringen av salget, og deretter gjøre shoppingen før man vender hjem igjen.

Galeries Lafayette er det siste tilskuddet på Airbnbs «A night at»-konsept, som åpner opp for å overnatte steder som tidligere aldri før har vært mulig. Så langt inkluderer dette en IKEA-butikk i Australia, et KLM-fly i Amsterdam og Waterstones bokhandel i Storbritannia.

Airbnb tilbyr mer enn 1 million oppføringer hele verden over.

Hvordan vinne en plass?

Galeries Lafayette

Galeries Lafayette

Besøk Galeries Lafayettes oppføring på Airbnb.no innen 28. desember (midnatt, Paris-tid), og fortell verten hvorfor du ønsker å overnatte i dette motetempelet. Reisen (transport + Airbnb-opphold for et par ekstra dager) vil bli tilbudt de seks vinnerne sammen med et gavekort på 2000 euro.

Alt om konkurransen finner du på www.airbnb.com

Kommentarer