Enten du virkelig tror på stjernetegnenes kraft, eller du bare syns det er gøy med horoskop, har du kanskje fått med deg at vi nå går inn i Fiskenes tegn — et tegn som tradisjonelt forbindes med vann og maritime elementer. I den anledning presenterer Hotels.com™ en oversikt over verdens beste hoteller med svømmebassenger og andre aktiviteter knyttet til vann.

The Rembrandt, London, Storbritannia

The Rembrandt (bildekilde: hotels.com)

Dette firestjerners hotellet i Kensington har så mye å tilby til gjestene sine, at du fort kan bli fristet til å tilbringe hele dagen innendørs. Hotellet har nemlig både spa, treningsrom, badstue og dampbadstue. Som gjest får du i tillegg rabattert adgang til hotellets flotte svømmebasseng, der vannet holder hele 32 Â°C — perfekt etter å ha brukt dagen på å utforske Londons gater til fots.

The Rembrandt tilbyr rom fra 1587 kr per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer. 

Wild Coast Tented Lodge, Sri Lanka

Wild Coast Tented Lodge (bildekilde: hotels.com)

Liker du å utforske verden? Da bør du virkelig dra til Sri Lanka, som nylig ble kåret til et av de beste stedene å reise i 2019. På Wild Coast Tented Lodge kan du senke deg ned i et «endeløst» svømmebasseng midt i naturen. Hotellet ligger ved den verdenskjente Yala-nasjonalparken, så hvis du hører trompetstøt om morgenen, er det nok bare elefantene som er ute og går seg en tur.

The Wild Coast Tented Lodge tilbyr rom fra 8768 kr per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer. 

Le Roch Hotel & Spa, Paris, Frankrike

Le Roch Hotel & Spa (bildekilde: hotels.com)

Har du behov for å få jobben og bekymringene litt på avstand, finnes det knapt noe bedre alternativ enn en helg på Le Roch Hotel & Spa. På dette luksuriøse spahotellet, midt i metropolen Paris får du den perfekte avkoblingen fra en stressende hverdag. Vi anbefaler deg å utforske Louvre-museet og hovedgaten Champs-Élysées, som ligger rett i nærheten, før du tar for deg av det komplette spatilbudet senere på dagen.

Le Roch Hotel & Spa tilbyr rom fra 3655 kr per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer. 

Mandarin Oriental, Barcelona, Spania

Mandarin Oriental Barcelona (bildekilde: hotels.com)

Det er vanskelig å finne de rette ordene for å beskrive utsikten fra svømmebassenget på taket til Mandarin Oriental. Derfor lar vi bildet tale for seg. Velkommen!

Mandarin Oriental tilbyr rom fra 5105 kr per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer. 

One&Only Reethi Rah, Maldivene

One & Only Reethi Rah (bildekilde: hotels.com)

Foretrekker du stranden eller et svømmebasseng? Her har de bygd et basseng på stranden, slik at du ikke behøver å velge bort noe.

Såkalte uendelige bassenger — eller infinity pools— har allerede vært populære en stund. Dette bassenget skiller seg likevel ut, ettersom det strekker seg ut i havet. Når du har fått nok av å ligge på sandstranden, har dette fantastiske femstjerners hotellet et rikt utvalg av fasiliteter — for eksempel strandhyttene og det komplette spatilbudet. Dette hotellet er virkelig verdt hver krone.

One&Only Reethi Rah tilbyr rom fra 21 657 kr per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer. 

Kommentarer