Nordic Choice Hotels fortsetter sin viktigste juletradisjon, nemlig å samle inn julegaver til barn og voksne i en vanskelig livssituasjon.

Ensomt Juletre søker gaver - Kampanje - Nordic Choice Hotels -
“Ensomt juletre søker julegaver” arrangeres i år for niende gang. (Foto: Nordic Choice Hotels)

For niende året på rad avholder Nordic Choice Hotels initiativet “Ensomt juletre søker gaver” på sine hoteller rundt om i Norden.

– Året vi snart legger bak oss har vært utrolig tøft for mange, ikke minst for de som har havnet i en krevende økonomisk situasjon som følge av corona. Med en annerledes jul i vente for mange familier, har initiativet “Ensomt juletre søker gaver” aldri vært viktigere enn i år, forteller Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Initiativet går ut på at hotellene samler inn julegaver på vegne av en lokal organisasjon som jobber for å gjøre en forskjell i julehøytiden for mennesker i en krevende livssituasjon. Siden 2012 har 415 000 julegaver blitt samlet inn til barn og voksne i lokalmiljøene rundt Nordic Choice-hoteller over hele Norden.

– Givergleden og engasjementet til alle som bidrar med gaver til “Ensomt Juletre” er rørende. Et av julens viktigste budskap er å ta vare på de rundt oss, og i år står dette budskapet ekstra sterkt, avslutter Torgeir Silseth.

Slik kan du bidra:

1. Kjøp en gave og pakk den inn. Tenk på at gaven kan være noe et barn eller voksen vil ha og ønsker seg, ikke bare noe du tror de trenger. Det kan gjerne være en opplevelse, som gavekort på kino f.eks.

2. Pakk inn gaven og skriv en lapp på med informasjon som beskriver hvilken alder eller hvilken interesse gaven kan passe til. For eksempel “God jul til deg som er 3-5 år gammel og liker å leke utendørs. Julehilsen fra Pia”.

3. Lever julegaven på et Nordic Choice Hotel i nærheten av der du bor.

Og HER finner du listen over hoteller som kan ta imot din gave.

Kommentarer