De nordiske landene blant de lykkeligste i verden, siden de alle er inne på topp ti hos World Happiness Report. Finland topper listen i år, foran Norge som falt ned én plass til nummer to, mens Danmark er på tredjeplass, Island på fjerde, og Sverige var det minst lykkelige nordiske landet på niendeplass.

Nettstedet Hotels.com™ har laget en liten liste med overnattingsforslag i de nordiske hovedstedene, for at du selv skal kunne oppleve #nordichappiness på nært hold.

Klaus K Hotel, Helsingfors, Finland

Klaus K Hotel i Helsingfors (Bildekilde: Hotels.com™)

Opplev hovedstaden i verdens lykkeligste land, og bo på praktisk beliggende og behagelig luksuriøse Klaus K Hotel. Hotellet har 171 rom og kan tilby sine gjester treningsstudio, restaurant og salongbar. Gjestene har også tilgang til gratis Wi-Fi.

Klaus K Hotel fra 829 NOK per rom per natt*. Besøk Hotels.com for bestilling.

Grand Hotel Oslo, Oslo, Norge

Grand Hotel ligger på hovedgaten Karl Johan i Oslo (Bildekilde: Hotels.com™)

Bo kongelig på luksuriøse Grand Hotel Oslo. Hotellet har 274 rom, to restauranter og to barer som gjestene kan benytte. For perfekt avslapning finner du et spa med alle fasiliteter og et innendørs svømmebasseng i tilknytning til restauranten.

Grand Hotel Oslo fra 1727 NOK per rom per natt.* Besøk Hotels.com for bestilling.

The Square, København, Danmark

The Square i København (Bildekilde: Hotels.com™)

La deg inspirere av nordisk design og bo på The Square, som ligger i hjertet av den danske hovedstaden. De elegante, moderne og komfortable omgivelsene er det perfekte utgangspunktet for en avslappende weekend. Og for dem som kan tenke seg litt ekstra lykkefølelse, er det bare å ta en tur på Tivoli!

The Square fra 1138 NOK per rom per natt*. Besøk Hotels.com for bestilling

Hotel Odinsve, Reykjavik, Island

Hotel Odinsve i Reykjavik (Bildekilde: Hotels.com™)

Bo på moderne Hotel Odinsve, et stilig og komfortabelt hotell som ligger sentralt i den islandske hovedstaden. Hotellet har 50 rom og kan tilby gratis Wi-Fi, restaurant og salongbar der gjestene kan nyte fritiden sin. Hotellet tilbyr også bilutleie på stedet til gjester som har lyst til å utforske mer av Island.

Hotel Odinsve fra 1269 NOK per rom per natt*. Besøk Hotels.com for bestilling.

At Six, Stockholm, Sverige

At Six hotell i Stockholm (Bildekilde: Hotels.com™)

Hvis du er på jakt etter slående utsikter, er At Six det perfekte reisemålet. Hotellet ligger sentralt bare få minutters gange unna de viktigste severdighetene, som for eksempel operaen, flere museer og det kongelige slott, for bare å nevne noen. Hotellet har 343 rom, og gjestene kan velge mellom to restauranter og to barer dersom de foretrekker å holde seg inne og nyte utsikten over den svenske hovedstaden.

At Six fra 1763 NOK per rom per natt*. Besøk Hotels.com for bestilling.

Les mer om World Happiness Report HER – Flere hotellnyheter finner du HER

 

Kommentarer