Når julebordsesongen kjøres i gang på Quality Hotel Ålesund og Quality Hotel Waterfront, er det med to nye godt, erfarne kjøkkensjefer bak knivene.

Karlis Veide - Erik Sandal - Kjøkkensjefer - Quality Hotel Waterfront - Ålesund
Karlis Veide og Erik Sandal er nye kjøkkensjefer på Quality Hotel Waterfront i Ålesund (Bildekilde: Quality Hotel)

Sommeren 2017 startet Karlis Veide som kokk på Quality Hotel Ålesund (den gang Radisson BLU Hotel Ålesund). Før han kom dit har han jobbet som kjøkkensjef på flere ulike restauranter i Ålesund, og har dermed opparbeidet seg solid erfaring som kommer godt med når han nå ble forfremmet til å lede hele kjøkkenet på Quality Hotel Ålesund.

Erik Sandal startet i stillingen som kjøkkensjef på Quality Hotel Waterfront 1.oktober i år. Med over 20 års erfaring som kokk og kjøkkensjef i bagasjen, er det en erfaren Erik som nå skal dra Quality Hotel Waterfront mot nye høyder.

Begge hotellene har begge husene fylt opp av julebord fremover. Totalt blir det i år over 30 julebord og flere tusen gjester, tillegg til store konferanser hvor det er essensielt at logistikken flyter.

På kjøkkenet lever jeg etter mottoet «Can always be better», sier Erik til en bekreftende Karlis ved siden av. For hos både Karlis og Erik kommer kvalitet i første rekke, i tillegg til smak, samhold og humor.

På hva det er som er spesielt å være en del av Quality Hotel, svarer de følgende;

Quality Hotel har en fantastisk kultur, som man kjenner med det samme man entrer hotelldøren. Dette merkes både hos gjester og hos ansatte, sier Erik entusiastisk.

Les også: Quality Hotel Ålesund åpner dørene (september 2018)

Det fantastiske med Quality Hotel-kjeden og hele Nordic Choice Hotels er at vi utfordrer leverandører i en bærekraftig retning og våger å ta et standpunkt i en rekke viktige saker. Det er inspirerende, og det påvirker meg både som privatperson og som arbeidstaker”, avslutter Karlis.

Les flere saker om Quality Hotels HER og HER, om Nordic Choice Hotels HER, samt om Ålesund HER 

Kommentarer