Escape er tilstede på årets reiselivsmesse i Bergen 23. og 24. januar og finnes på stand nummer 100 i turnhallen på Landås. Her serveres et bredt utvalg rundreiser, storbyreiser, elvecruise, lektercruise, cruise og langtidsferier. Åpningstider er lørdag 11.00 — 17.00 og søndag 12.00 — 17.00.

Escape satser i Bergen

Kajakkpadling ved Kefalonia (Escape.no)

Kajakkpadling ved Kefalonia (Escape.no)

Med Håvard Moldskred som regionansvarlig, settes fokus på flere reiser fra Flesland i tiden fremover. Han har solid og lang erfaring fra reiseliv bak seg, og vil bli en ressurs for dette arbeidet videre.

Escape har et enormt utvalg av reiser

Mange foretrekker rundreise og gruppereise med norsk reiseleder, mens andre ønsker mer eksklusivitet og mer personlige reiser i mindre skala. Hos Escape får du alt dette og mer til. Her finnes sportsreiser, kor- og korpsreiser, firmareiser samt skreddersøm av reiser for par, venner, familie eller mindre grupper som vil ha noe unikt og annerledes. Stikkord er allsidighet, erfaring og solid kompetanse. På turer med avreise fra andre flyplasser, kan det i de fleste tilfeller tilby tilslutningsfly fra Bergen.

Møt opp på spennende reiseforedrag:

  • Lørdag 23. januar kl. 12: “Elvecruise — på verdens vakreste vannveier”
  • Søndag 24.januar kl. 16: “Elvecruise — på verdens vakreste vannveier”

Om elvecruise

Elvecruiseskipene tar deg med på reiser langs landenes hovedpulsårer. Komfortable omgivelser nytes i samspill med de byene og stedene du besøker underveis. En by og et vakkert torg i dag — en vingård og et staselig slott i morgen. Mye skjer mens dagene passerer. Escape er Norges største elvecruisearrangør og mange elver står på programmet. Donau, Rhinen, Douro, Mekong og Amazonas er noen få eksempler på elvecruise i utvalget vårt.

Hva bringer 2016?

  • «Kortreiste» ferier, med reisemål i Europa er etterspurt. Mange ønsker et innholdsrikt program som gjør at de får mye ut av dagene. Herunder kommer både elvecruise, lektercruise, storbyferie og kulturreise. Populære reisemål og byer får en ny drakt med kunnskapsrike reiseledere, ofte med lokal tilknytning, som viser deg steder du ikke visste du måtte se.
  • Lektercruise er en nyhet der Frankrike oppleves i sakte fart. Lokalt, intimt og avslappende.
  • Aktiv ferie. Escape vil i mye større grad satse på vandre- og sykkelturer og  har nylig knyttet til seg ekspertise som skal ivareta dette segmentet.

Kommentarer