logo-white

Estisk gjestfrihet på sitt beste i Oslo

Ikke alle vet at estisk mat er synonymt med gourmet, men frem til den 20. september er det en unik mulighet til å oppleve dette selv. Da åpner kjøkkensjefen på en av Estlands beste restauranter en pop-up restaurant hos Tøyen Bodega i Oslo.

Klikk på bildet
Klikk på bildet

Den kulinariske utviklingen har gjort noen kjempe sprang etter at Estland ble frigjort fra Sovjetunionen. I dag kan landet by på et tradisjonelt kjøkken, men med impulser fra alle verdenshjørner. I oktober hyller landet sin egen matlaging og arrangerer restaurantuken i Estland. For å varme opp til denne uken har en av Estlands beste restauranter, Art Priori tatt turen til Oslo for å by nordmenn på estisk gourmetmat.

— Estland er i dag et moderne land med en sprudlende matkultur. Ved at en av våre beste restauranter tar turen til Norge får vi mulighet til å vise frem det beste fra vårt bord, sier Brit Vister, Market Manager Scandinavia på Estonian Tourist Board.

Det serveres middag i ukedagene og lunsj og middag i helgen i løpet av perioden 15-20. september når Art Priori er på plass hos Tøyengata Bodega.

Les mer om restaurantuken i Estland HER 

Nettsiden til Art Priori finner du HER

Nettsiden til Tøyengata Bodega finner du HER

Relaterte saker: Toppkrogar besöker Stockholm — Estniskt gästspel på restaurang Hjerta

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy