Estland blir “Årets Land” under TravelMatch 2019, som går av stabelen for åttende gang  torsdag den 24. januar neste år. Arrangementet finner sted  i Oslo Kongressenter.

NOYA er et av de aller nyeste tilskuddene på Tallinns restauranthimmel. Menyen er inspirert av det beste fra både det japanske og nye nordiske kjøkkenet. Bak restauranten står danske Claus Skovsted og nordmannen Njål Gaute Solland, kjent fra Sabi Sushi (Fotografer bildestrøm: Andrei Ozdoba)

Estland er ett av Norges nære naboland og har mange spennende tilbud til de besøkende. Landet har mye å tilby som ikke er så godt kjent blant nordmenn – til tross for at det ligger ikke mere enn en drøy times flytur fra Oslo.

Under TravelMatch 2019 vil Estland presentere sine tilbud til norske turister. Dette skjer bl.a. i form av et seminar med tittelen «Estland; våre hemmeligheter, dine muligheter».

Den nasjonale sang musikkarenaen i Kadriorg utenfor Tallinn har plass til flere hundre tusen – noen sier en halv million, tilhørere. På scenen skal det være plass til 28.000 korsangere – DVS flere enn på hele Ullevål stadion ! (foto: ©otoerres)

I den estiske delen av TravelMatch, vil du dessuten kunne treffe ulike aktører, inkludert turistkontorer, flyselskap, incoming agenter, hoteller, spa etc..

Sørg for å melde deg på seminaret og besøk aktørene fra Estland!

Les mer om TravelMatch 2019 HER og om Estland HER – Påmelding finner du HER

Verens eldste apotek i daglig drift ligger på Rådhusplassen i Tallinn (foto: ©otoerres)

Les flere tidligere saker om TravelMatch HER — Flere B2B-nyheter finner du HER og HER

Se også listene over: Globale turistkontorer og turistnettsteder — Internasjonale turistkontorer i Norden

Les også: Topp 10 spa i Estland – Sju tips til trendy Tallinn – Her finner du Tallinns beste matopplevelser – Julemarkedet i Tallinn — et av Europas beste – Estland presenterte seg i Oslo (2014)

Flere saker om Tallinn og Estland finner du HER og HER

Vedfyrt badestamp på sparesorten Padaste Manor, som ligger på øya Muhu – en drøy times kjøring pluss en halv time med ferge fra Tallinn (©otoerres)

 

Kommentarer