De lokale smaksretningene i Estland har hentet inspirasjon både fra våre naboland og fra internasjonale smaksretninger, som det franske kjøkken. Det baltiske landet kan også by unike naturopplevelser og SPA-opplevelser basert på lokale urter og alger.

Hovedrestauranten på Pädaste Manor er blitt kåret til Estlands beste restaurant i fire år på rad. (©otoerres)

Internasjonal og fusion gourmetmat kan nytes til svært gunstige priser i Estland, noe som gjør landet til en foretrukken destinasjon for matelskere. Et virkelig gourmet festmåltid med fem retter i Tallinn kan koste omtrent det halve av hva en middag ville koste i de fleste andre europeiske hovedsteder.

Les mer HER – Les mer om Tallinn HER

Det serveres struts fra eget oppdrett på Pädaste Manor ,
som ligger på øya Muhu (ill. foto: ©otoerres)

Tips for naturelskere. Et stort trekkplaster året rundt, er de mange våtmarksområdene. Estland har et slags magisk skjær fra en annen verden, noe som understrekes av de mange folkeeventyrene fra den lokale villmarken.

Les også: Bo på estnisk lantgård – Succé för episka resor till Estland – 97 unika upplevelser i Epic Estonia: Yoga bland molnen, paddla med sälar eller middag i paradiset

Tallinn, hovedstaden i Estland (©otoerres)

Les mer HER

Estland´s kjærlighet til det ekte og lokale, stopper ikke ved mat og natur. Det omfatter også f.eks. urter, alger og andre vekster som finnes i landets skogområder, sletteland og langs kysten. Velvære og skjønnhet er viktige elementer. Opplev den unike spa-behandlingen som tilbys over hele landet, med en følelse av luksus i all enkelhet.

Les mer HER

Behandlingsrom i Spa-avdelingen på Padaste (©otoerres)

Les også: Pädaste – landlig luksusresort i toppklasse – Estland firar alla som heter Ester – Kryss et helt land til fots

Les mer om Estland HER – Travelmarkets guide til Estland finner du HER 

Innseilingen til Tallinn (©otoerres)

Kommentarer