Radisson Red Hotel Glasgow åpner dørene som  Europas første Radisson Red-hotell i 2017. Hotellet får 176 rom og skal ligge ved Skottlands største konferansesenter. Carlson Rezidor driver allerede et Radisson Blu- og et Park Inn by Radisson-hotell i Glasgow, og styrker med dette sin eksisterende portefølje i den skotske storbyen. 

Wolfgang M. Neumann (Rezidor)

Wolfgang M. Neumann (Rezidor)

– Vi er stolte av å lansere Radisson Red i Europa. Glasgow er et av de sterkeste markedene i Storbritannia og Radisson Red vil tilføre et spennende og nytt konsept til byen. Konseptet bak Radisson Red er trendy hoteller som passer den moderne, designbevisste gjesten. Fra før av har vi lansert Radisson Red i Shenyang Hunan i Kina og i Cape Town i Sør-Afrika», sier Wolfgang M. Neumann, President og CEO i Rezidor.

– Radisson Red Hotel Glasgow vil være et flaggskiphotell for hotellkjeden i Europa og styrke vår strategiske utrulling i resten av verden. Med Radisson Red har vi satt oss ambisiøse mål for videre vekst. Vi tar sikte på å lansere mer enn 60 hoteller over hele verden innen 2020», tilføyer Elie Younes, Executive Vice President og Chief Development Officer i Rezidor.

Colliers International har gjort en grundig markedsanalyse for hotellet, og Marc Finney, Head of Hotel & Resorts Consulting, sier følgende:

– Radisson Red Glasgow vil være det første av sitt slag i Storbritannia og vi er glad for å kunne bistå våre kunder med å satse på innovativ utvikling. Hotellet kommer til å være et viktig tilskudd til reiselivet i Glasgow, og har fått en utmerket beliggenhet. I Colliers er det vår jobb å føre sammen investorer og ledende internasjonale merkevarer».

Radisson Red Hotel Glasgow ligger i byens West End, kun 300 meter fra Scottish Exhibition and Conference Centre (SECC) som inkluderer Clyde Auditorium for 3 000 gjester og Hydro konsertarena med 12 500 plasser. Også International Financial Services District, Glasgow Science Centre og Glasgow Media Centre ligger i umiddelbar nærhet til hotellet. Bysentrum og den internasjonale flyplassen er henholdsvis bare 2 og 10 kilometer unna. Foruten 176 gjesterom vil Radisson Red ha en elegant «Redeli»-restaurant, en «Ouibar», et galleri, over 100 kvadratmeter med møtefasiliteter, et treningsstudio og 78 parkeringsplasser.

Med en befolkning på 1,75 millioner er Glasgow den største byen i Skottland. Sett bort i fra London er Glasgow den ledende finansbyen i Storbritannia og på listen over Europas ti største finansmiljøer. Glasgow er kjent som et viktig turistmål, som tiltrekker seg mer enn 2,3 millioner besøkende i året.

Kommentarer