Thierry Teyssier, skaperen av et av verdens vakreste hotell, åpner om få uker et nytt, eksklusivt «pop-up hotell» i en privat leilighet på Place Vendôme i Paris. Hotellet får bare plass til fire gjester, og stikkordene er privat sjåfør, unike opplevelser og en julefeiring du vil huske for alltid.

Place Vendôme - Paris - "700 000 heures" - Private Travel Lab
Skaperen av et av verdens vakreste hotell inviterer til unik julefeiring på Place Vendôme i Paris. (Bildekilder: privatetravellab.no/700 000 heures)

700 000 timer eller heures som det heter på fransk — er gjennomsnittstiden vi mennesker tilbringer på jorden. Konseptet til Teyssier, mannen bak «700 000 heures», bygger på trenden med pop-up-restauranter, gallerier og butikker.

Det første mini-pop-up hotellet åpnet i fjor på en herregård i Sør-Italia, høsten 2018 flyttet det til Kambodsja og så til Brasil våren 2019. Neste blir nå i romantiske Paris på en av byens vakreste plasser.

– Dette er et svært lekkert og eksklusivt konsept, forteller Martin Dahl Jespersen, produktsjef i Private Travel Lab, som er alene om å tilby konseptet i Norge.

Thierry Teyssier - "700 000 heures" - Kambodsja - Private Travel Lab
Thierry Teyssier er mannen bak konseptet “700 000 heures”. Han flytter sitt hotell-konsept fra sted til sted. Her fra Kambodsja hvor hans “nomade-hotell” landet sist vinter. (Bildekilder: privatetravellab.no/700 000 heures)

– De små «hotellene» tar utgangspunkt i unike steder og kulturer det er de færreste forunt å få oppleve, og med et svært høyt servicenivå på alle destinasjonene, sier Jespersen.

Privatsjåfør og natt på muséet

Det eksklusive mini-hotellet etableres i en privat leilighet på over 200 kvadrat med utsikt til Place Vendôme. Det blir maks fire gjester som kan bo her samtidig, og de blir alle hentet av privatsjåfør på flyplassen.

Paris - julemarked - Eiffeltårnet - "700 000 heures" - Private Travel Lab
Paris er en av verdens mest romantiske byer, og nå får nordmenn tilgang til et super-eksklusivt konsept via spesialisten på skreddersøm av ypperste klasse, Private Travel Lab. (Bildekilder: privatetravellab.no/700 000 heures)

Inkludert er også alle måltider, og en helt spesiell «surprise á la Teyssier» hver dag, som for eksempel en helt privat guidet tur om natten i et av Paris mange kjente museer. Eller hva med en privat omvisning og prøvesmaking på kjøkkenet til en av hans mange favorittrestauranter eller bakerier?

Prisen er 2500 euro per rom per natt for to, og inkluderer alt utenom selve flyreisen til Paris.

Eventyrlige og unike opplevelser

 Â«700 000 heures» lanserer spektakulære overnattingssteder og opplevelser i unike omgivelser – gjerne på destinasjoner som normalt ikke er tilgjengelige for et publikum. De små «nomade-hotellene» åpnes i eksisterende bygninger som gamle herregårder, templer eller bygges fra grunnen av.

"700 000 heures" - Brasil - Private Travel Lab
Her fra Brasil, som var Teyssier siste “nomade-hotell” før Paris. (Bildekilder: privatetravellab.no/700 000 heures)

Målet er å tilby en reiseopplevelse som trigger nysgjerrigheten langt utover det vanlige. For å kunne bo på et av hotellene kreves normalt et medlemskap, men bestiller du gjennom Private Travel Lab trenger du ikke det.

Les mer om «700 000 heures» konseptet HER

Kommentarer