Flyselskapet Eurowings har satt i gang en spennende konkurranse hvor Bergen er én av ti nominerte byer til å få en ny flyrute til Tyskland neste sommer. Flyruten vil gå fra Tyskland, hvilken tysk by blir avslørt når konkurransen er ferdig. Den byen som høster flest stemmer får ny flyrute fra Eurowings sommeren 2018.

Eurowings er et datterselskap av Lufthansa og flyr primært innen og utenriksruter fra andre tyske flyplasser enn moderselskapets baser i Frankfurt og München.(Bildekilde: Eurowings)

Bergen lufthavn Flesland  konkurrerer med ni andre byer i Europa; Mostar, Podgorica, Shannon, Brac, Trieste, Castellon, Trapani, Belfast og Biarritz. Med den nye terminalen på Flesland er det kapasitet til enda flere direkteruter fra Bergen. Nå er det opp til bergensere og nordmenn forøvrig å stemme på Bergen i konkurransen!

Eurowings – tysk flyselskap

Eurowings er et tysk lavprisselskap, eid av Lufthansa. De har et stort nettverk i Tyskland, og flyr også flere internasjonale ruter innad i Europa.

Du kan lese mer, få oversikt over alle kandidatene og stemme på Bergen HER 

Slik presenterer flyselskapet Eurowings Bergen: 

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen – og Norge sammen med verden.

Bergen lufthavn, Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over seks millioner passasjerer årlig. Med omlag 70 direkteruter til inn- og utland sørger lufthavnen for at reiseglade Vestlendinger reiser ut i verden, og lufthavnen  bidrar til vekst næringslivet i sin region. Etter mange års plassutfordringer åpnet den nye flyterminalen 17. august 2017.

Les også: Widerøe skal fly Finnair til Bergen og Tromsø - Sterk USA-vekst i Bergen

Les flere saker om Bergen lufthavn Flesland HER og om Eurowings HER 

Nettsidene til Bergen lufthavn Flesland finner du HER og nettsidene til Eurowings ligger HER

(Screenshot: video/youtube)

Kommentarer