Flyselskapet Emirates tilbyr nå veldig fordelaktige priser på billetter til barn mellom to og 11 år. De betaler kun 25 prosent av en voksenbillett for flyvninger til Dubai. Håpet er at så mange som mulig skal få oppleve den spektakulære verdensutstillingen Expo 2020 som pågår akkurat nå. Tilbudet gjelder for bookinger gjort på Economy og Business Class frem til og med 30. oktober, for reiser frem til og med 31. mars 2022.

EXPO2020-livery - Emirates - Airbus A 380 - Dubai
Emirates flaggskip Airbus A 380 i Expo 2020-livery (Foto: Emirates Airline)

Familier med i gjennomsnitt fire medlemmer utgjør 30 prosent av de som har planlagt en tur til Dubai med Emirates i vinter. Byen er en attraktiv destinasjon for familier, noe som også gjenspeiler seg i økt antall bookinger fra Norge for både jule- eller vinterferien.

– Dubai har skikkelig vind i seilene for tiden, og vi ser langt bedre etterspørsel nå enn hva vi gjorde på samme tid i 2019.  Det kan virke som at Dubais flerfoldige investeringer i smittevern, vaksinering og fokus på trygg turisme har skapt et positivt inntrykk hos norske reisende, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Terje Grue (Foto: Emirates Airline)

Trafikken av familier til Dubai, fra alle Emirates destinasjoner, har økt med 15 prosent uke for uke i det siste. Mer enn halvparten av de besøkende som skal feriere i Dubai de neste månedene har besøkt byen tidligere, og planlegger å være der i mer enn en uke.

– Dubai byr på langt mer enn bare Expo 2020, og selv om verdensutstillingen har noe for hele familien så vet vi at mange nordmenn også kjenner på behovet for påfyll av sol og varme.  Dubai og de nærliggende emiratene kan tilby langstrakte strender med herlige badetemperaturer, og dersom det er behov for et «adrenalin-kick», så finner man flere spektakulære vannparker med rides som vil få det til å krible i magen får både små og store, avslutter Grue.

Les mer om tilbudet til barnefamiliene HER – Nettsiden til Expo 2020 finner du HER

Alle som reiser med Emirates til Dubai under Expo (ut mars 2022) får en gratis dagsbillett til verdensutstillingen. I tillegg kan en ved å vise frem boardingkortet få gratis inngang til Dubai Frame, en av byens ikoniske attraksjoner med panoramautsikt over byen. Boardingkortet gir også attraktive rabatter i over 500 butikker, restauranter og andre attraksjoner i Dubai og De Forente Arabiske Emirater. Les mer HER

Les også: Emirates-kunder får en rekke fordeler under Expo 2020 Dubai (oktober 2021)Fulldekorert A 380 til Expo 2020 – Klar til Expo 2020 Dubai – Fly med Emirates til Dubai og få gratis billett til Expo 2020 – Emirates presenterer fremtidens luftfart på Expo 2020 Dubai – Emirates med 15 nye Expo 2020 flymodeller

Les mer om Emirates her


Les flere nyheter og artikler om Emirates HER, om Expo 2020 HER og om reisemålet Dubai HER

Kommentarer