Snart er feriesesongen over oss igjen, og hvis ikke sommerferien allerede er planlagt, så er det på tide å komme i gang. Sommerferien 2020 blir kanskje litt annerledes enn vi hadde tenkt, men heldigvis ser det ut til at verden igjen er klar til å besøkes. Ferie koster kassen, og det kan derfor være utfordrende å få luft i budsjettet, til drømmeferien. hvis du ønsker at pengene dine skal vokse, fra år til ås, så kan det være at investeringer er noe for deg. Les med her, for å bli klokere på investeringer.

Puslespill - Dollarseddel - 966-L1064-dfly.no
(illustrasjonsfoto)

Hvorfor skal du investere?

De fleste som investerer en del av pengene sine, vil oppleve at pengene vokser hurtigere, enn de ville gjøre når de står i hvilemodus i en bank. Selvfølgelig er enhver investering forbundet med en grad av risiko, men du kan minske risikoen ved å spre investeringene ut på flere plattformer, eller ved å investere langsiktig.

I dag er det ikke en komplisert affære hvis du ønsker å prøve krefter med investeringer, du kan nemlig finne den nødvendige informasjonen online. Hvis du ønsker å bli klokere på, om investering er noe for deg, så kan du få et lynkurs i investeringer online.

En god tommelfingerregel, er at du investerer i noe du vet noe om, eller har lyst til å lære mer om i fremtiden. Hvis du gjør noen gode investeringer, så kan du kanskje få råd til drømmereisen neste sommer?

Det er mange forskjellige investeringsmuligheter, du skal velge en som passer til økonomien din, og temperamentet ditt. En typisk investering er en investering i aksjer, men det er. Også nye, mer dynamiske investeringsmuligheter, som en investering i kryptovaluta, som for eksempel Bitcoins.

En suksesshistorie

En omdiskutert investeringsmulighet, er investeringer i Bitcoin. Bitcoin er den mest alminnelige form for kryptovaluta, altså en valuta som opererer uavhengig av pengeinstitutter og banker. Bitcoin har hatt voldsomme svingninger i verdi, noe som har skapt en rekke Bitcoinmillionærer.

En av disse Bitcoinmillionærene er danske Niklas Nikolajsen. Han kjøpte sine første Bitcoins i februar 2011, for 770 dollars. I dag er verdien på samme Bitcoins over 60 millioner.

Nikolajsen startet etterfølgende firmaet Bitcoin Suisse, som i dag har en månedlig omsetting på to milliarder kroner. Nikolajsens fikk kjeft første gang han investerte 150 dollar i Bitcoins, senere fikk han kjeft for at han ikke hadde investert mer.

Selv om det finnes suksesshistorier, om folk som Niklas Nikolajsen, som har blitt enormt rike på investeringer i Bitcoins, er det også noen som har opplevd det motsatte.

Niklas Nikolajsen har i dag bosatt seg i Sveits, hvor han er kåret som en av de 50 mest innflytelsesrike innenfor den sveitsiske finanssektoren.

Er en investering i Bitcoins noe for meg?

En investering i Bitcoins, er en dynamisk investeringsmulighet, men hvis man lytter til en mann som Niklas Nikolajsen, så er Bitcoins fremtiden. Hvis du har interesse for det, og har tid og lyst til å følge med på markedet, så kan du kanskje bli den neste Bitcoin millionær.

I dag finnes det også flere krypto- robotter, som kan investere på dine vegne. Når det er så store svingninger, og et marked som endrer seg så hurtig, så er det nemlig avgjørende at du kan følge med i svingene. Hvis du benytter deg av en av de mange krypto-robotter, så kan denne følge med, for deg, mens pengene dine vokser.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer