Hvis du planlegger å besøke solfylte Dubai i vinter, bør du ta deg tid til å utforske emiratets fargerike matkultur, med smakskombinasjoner og retter fra hele verden. Og har du barn, kan turistrådet anbefale en rekke familievennlige restauranter med noe for enhver smak. Disse kan også besøkes uten barn.

Carluccios - italiensk restaurant - Dubai
Fra italienskinspirerte Carluccios (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

En halv times kjøretur fra sentrum, i området Al Barari, finner du den sjarmerende The Farm, hvor du kan nyte et måltid i grønne og frodige omgivelser. Menyen byr blant annet på et stort utvalg frokostretter, salater og indiske og thailandske retter. Den har også ulike pastaretter, burgere og pizza.

Les mer HER

Hos Jones the Grocer byr frokostmenyen på alt fra havregrøt med toppings og smoothieboller til bakervarer og egg. Det australskinspirerte spisestedet har også et bredt utvalg av lunsj- og middagsretter, med mange vegetariske og veganske alternativer.

Les mer HER

Som navnet antyder, byr Sugar Factorys meny på et stort utvalg av søte fristelser — fra fransk toast og pannekaker til isdesserter og kaker. Restauranten serverer imidlertid også «ekte» mat. Enten du drømmer om en salat, pizza, burger eller en mør lammekotelett, finner du det her.

Les mer HER

Dersom du er på utkikk etter deilig pizza eller pasta, er det flere italienske restauranter i Dubai, som for eksempel Ronda Locatelli, Atlantis, The Palm, Eataly og Carluccio’s — mens Café Bateel serverer god mat fra Middelhavets kjøkken.

Les mer om restaurantene HER, HER, HER og HER

Les mer om Dubai HER — Finn flere nyheter og reisetips om Dubai HER og HER

Dubai Beach - Emiratene - Strand - Hotell
Fra Dubai Beach (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Kommentarer