Den 1. november 2016 skiftet Star Tour navn til TUI og startour.no ble til tui.no. Navnebyttet markerte at turoperatøren gikk fra å være et tradisjonelt charterselskap til å bli en moderne reisearrangør, for kundene betyr det økt fleksibilitet og mye større utvalg.

(tui.no)

– Vi er nå helt integrert i verdens største reiseselskap. Vi får nå tilgang til en hel verden av ressurser som vil komme kundene våre til gode. TUI vil få et bredere og mer fleksibelt tilbud i tiden som kommer, sier André Braathen, som er sjef for TUI Norge.

André Braathen (Star Tour)

Ikke alt blir nytt

Selv om navnebyttet markerer en stor endring så vil TUI fortsatt være det samme som kundene kjenner igjen. Selskapet vil fortsatt tilby pakkereiser til kjente og kjære destinasjoner, og vil fortsatt ha kontorer i Oslo, Stockholm, Helsingfors og København. TUI`s skandinaviske guider er fortsatt  tilstede på selskapets  hoteller og destinasjoner og Bamseklubben finnes fortsatt.

– Våre norske kunder er erfarne reisende som kontinuerlig søker nye ferieopplevelser. Vi jobber hele tiden med å kunne tilby dem det beste av nye destinasjoner, fly, hotell, cruise og spennende opplevelser, sier Braathen.

Les også: Star Tour blir TUI 

Les flere nyheter om TUI (ex Star Tour)  HER og HER

Kommentarer