Enda ikke bestilt årets sommerferie? Få med deg tipsene som gjør at feriebudsjettet strekker litt lenger.

Novasol hytte N17291 i Norge (Bildekilde: Novasol)

Årets mest travle feriemåned er godt i gang, men det er fortsatt mange som enda ikke har bestemt seg for hvor turen skal gå. Ferie i siste liten er ikke synonymt med dyr ferie.

Du må bare vite om mulighetene som gjør at du kan ta smarte valg som sparer deg for unødvendige utgifter. Her er fem tips til hvordan få ferien du ønsker innenfor ditt feriebudsjett.

Siste-liten-tilbud

Har du tatt fram kofferten og er klar for å reise så snart beste mulighet byr seg?

Det er mange penger å spare om du er fleksibel på både destinasjon og reiseperiode. Hos flere reiseoperatører finner du et utvalg siste liten tilbud som kan få feriebudsjettet til å strekke enda litt lenger.

Novasol har en egen side med ekstra gode tilbud som løpende oppdateres med rabatterte feriehus over hele Europa. Her kan du spare opptil 50 % på leiebeløpet.

Klikk her for siste-liten-tilbud på feriehus HER

Novasols feriehus D15015 i Danmark (bildekilde: novasol)

Reis utenfor fellesferien

Du behøver ikke være på jakt etter tilbud for å gjøre ferien billigere. Visste du at bare noen uker kan skille betydelig på pris?

Har du mulighet til å reise i august kan det være mye å spare på leie av feriehus, sammenlignet med fellesferieukene i juli. Ta Danmark for eksempel – nordmenns feriehusfavoritt.

Novasol er så og si utsolgt på danske feriehus i juli, men reiser du i august kan du dra nytte av et større utvalg med priser opptil 30 % lavere enn i juli. Augustferie er vinn vinn med andre ord.

Finn ledige feriehus i Danmark her HER

Skreddersy ferien etter din kalender

One size doesn’t fit all, heller ikke når det kommer til ferie. Stadig flere ønsker skreddersøm som passer egne behov, ønsker og ikke minst kalender. Det behøver ikke være et dyrt alternativ å skreddersy ferien, tvert imot.

Gjør det selv. Skal du reise med fly burde du først finne aktuelle reisetider, så bestille overnattingen basert på ankomst og avreise.

Novasol tilbyr en rekke ferieboliger i varmere strøk med valgfri ankomstdag. Ferieplanleggingen er ingen sak når den kan tilpasses din kalender.

Les mer om feriehus med valgfri ankomstdag HER

Dra på miniferie i Norge

Du må ikke nødvendigvis reise så langt for å finne de store ferieopplevelsene. Norge som feriedestinasjon blir stadig mer populært, og flere nordmenn enn noen gang ønsker å oppleve mulighetene som finnes her hjemme.

En fersk undersøkelse fra TNS Gallup for NHO Reiseliv viser at seks av ti nordmenn planlegger å feriere i Norge denne sommeren.

Norgesferien starter rett utenfor døra, og bare på en ferieuke kan du oppleve mangfoldet av opplevelser som finnes tett på.

Hos Novasol kan du i sommer leie hytter i Norge for kortere opphold fra to netter. Reis fra sted til sted og fyll ferieuken med både fjell og fjord, by og bygd, ro og adrenalin.

Bestill hytte i Norge med opphold fra to netter HER

Jo flere vi er sammen

Det er som regel veldig hyggelig når familie og venner samles til ferie, men har du tenkt på at det også kan være gunstig for lommeboka?

Jo flere vi er sammen, desto flere kan dele på utgiftene. Ved leie av feriehus er leiebeløpet som regel det samme uavhengig av antall personer. Så jo flere dere reiser sammen, jo billigere blir oppholdet per person. Gode ferieminner er til for å deles.

Se ferieboliger med plass til store reisefølger HER

Flere relaterte saker finner du HER, HER og HER

Kommentarer