Det nye norske flyselskapet Flyr utvider denne uken rutetilbudet med flygninger til Bergen, Trondheim, Malaga, Alicante og Nice.

Flyr - Boeing 737-800 - Bergen lufthavn Flesland - Første landing - 16. august 2021
Flyr`s Boeing 737-800 lander for første gang på Vest-Norges hovedflyplass – Bergen lufthavn Flesland (Fotograf: Per Einar Jansen/Flyr)

– Vi opplever at det er økende reiselyst fra nordmenn som ønsker å tilbringe kortere eller lengre perioder ved Middelhavet. Derfor er det gledelig for oss å kunne ønske velkommen om bord til Flyrs første flygninger til Malaga, Alicante og Nice, sier administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid i Flyr.

Flyr startet de aller første flygningene 30. juni og har i hele sommer tilbudt flygninger fra Oslo til Tromsø, Evenes og Bodø. Denne uken gikk de første flyene fra Oslo til Bergen og Trondheim. Lørdag blir det åpning av de nye rutene til Alicante, Malaga og Nice. Flere reisemål vil bli lansert i takt med økt etterspørsel.

Les også: Flyr har startet flygningene (juni 2021)

– Vi er svært fornøyde med mottakelsen vi har fått fra norske reisende så langt og derfor er det spesielt hyggelig at også bergensere og trøndere nå kan benytte seg av våre flygninger med god komfort og hyggelig service, sier Wikstrøm Frislid.

Flere nyheter og artikler om Flyr finner du HER

Vannportal - Flyr - Boeing 737-800 - Bergen lufthavn Flesland - Første landing - 16. august 2021
Bergenserne tok i mot Flyr med vannportal da selskapet åpnet ruten mellom Oslo Gardermoen og Bergen lufthavn Flesland (Fotograf: Per Einar Jansen/Flyr)

Kommentarer