Enten du er interessert i unike arkitekttegnede hoteller eller familievennlige feriesteder, har du mye å velge mellom i Dubai. Her er fem Dubai-hoteller som nylig åpnet dørene – eller åpner i 2021.

Lobby - SLS Dubai Hotel & Residences - Dubai - Forente arabiske Emirater
Lobbyen i SLS Dubai Hotel & Residences (foto: visitdubai.com/related.dk)

#1 SLS Dubai Hotel & Residences

Hvis du ønsker å bo i sentrum av Dubai med utsikt over verdens høyeste bygning Burj Khalifa, bør du se nærmere på SLS Dubai Hotel & Residences, som nylig åpnet dørene. Her finner du blant annet to av verdens høyest plasserte evighetsbassenger med 360 graders utsikt over hele byen.

Hotellet, som er det sjuende i SLS-kjeden, har mer enn 250 hotellrom og 320 hotelleiligheter fordelt på 75 etasjer.

#2 Portofino Family Hotel

På World Islands, en gruppe småøyer fire kilometer utenfor kysten av Dubai, åpner det femstjerners hotellet Portofino Family Hotel dørene i løpet av 2021. Hotellet er designet av italienske arkitekter, noe man merker på stemningen på hotellet, som minner om en liten italiensk landsby – med god plass til barnefamilier.

Her er det til sammen 488 suiter, alle med havutsikt. Takvillaene har dessuten eget basseng. I tillegg har hotellet et luksuriøst velværesenter for voksne, samt strender, restauranter, teater og akvarier for barna. Du kan bare komme deg til hotellet med båt.

Avani Palm View - Pool - Dubai - Arabiske Emirater
Avani Palm View ligger sentralt i Dubai, med utsikt over den ikoniske øyformasjonen Palm Jumeirah.(foto: visitdubai.com/related.dk)

​#3 Avani Palm View

Avani Palm View ligger sentralt i Dubai, og som navnet antyder, har hotellet utsikt over den ikoniske øyformasjonen Palm Jumeirah. Her bor du midt i det hele, og i nærheten finner du blant annet Aquaventure Waterpark, Emirates Golf Club og Mall of the Emirates. Til sistnevnte har hotellet en gratis skyttelbuss.

Avani Palm View - Sentrumshotell - Dubai - Forente Arabiske Emirater
Avani Palm View ble åpnet i februar 2021 og har totalt 264 rom, et utendørsbasseng, treningsstudio, samt restaurant. Hotellet ligger sentralt i Dubai med kort vei til de fleste attraksjoner (foto: visitdubai.com/related.dk)

#4 LEGOLAND® Hotel

Hvis du reiser med barn, vil familiens yngste helt sikkert trives på LEGOLAND® Hotel Dubai, som åpner i Dubai i løpet av 2021. Alle hotellrommene er innredet i forskjellige LEGO®-temaer og har plass til opptil 8 gjester per suite eller 5 gjester per rom. Hotellet har også lekeområder med LEGO®-temaer, underholdning for barn og et bassengområde.

LEGOLAND® Hotel Dubai - åpner 2021
LEGOLAND® Hotel Dubai åpner iløpet av 2021 (foto: visitdubai.com/related.dk)

Siden hotellet ligger like ved inngangen til LEGOLAND® Dubai og LEGOLAND® Water Park i Dubai Parks & Resort, kan du være sikker på at ferien blir en hit blant de minste.

#5 RIU Dubai

På Deira-øyene finner du hotellkjeden RIUs første resort i Midtøsten – som også er kjedens 100. hotell over hele verden. RIU Dubai er en firestjerners all-inclusive strandresort for hele familien. På hotellets ti restauranter kan du for eksempel nyte asiatiske, italienske og libanesiske retter.

RIU Dubai - Deira Island - firestjerners all-inclusive strandresort
RIU Dubai er et firestjerners all-inclusive strandresort på Deira Island (foto: visitdubai.com/related.dk)

Familiens yngste kan besøke hotellets badeland Splash Water World eller et av de tre store bassengområdene. I tillegg har hotellet sin egen barneklubb, vannsport og treningssenter. Hotellet åpnet på begynnelsen av året og har 800 rom og suiter, flertallet med havutsikt.

Les flere artikler om Dubai HER og HER

Kommentarer