Hvis du ønsker å være aktiv i ferien, har du mange muligheter til dette i Fort Myers-området sørvest i Florida. En av de mest populære vannidrettene i det siste er SUP (stand-up paddleboarding).

Paddleboard - Vannsport - Fort Myers - Sanibel - Florida - USA
SUP (stand-up paddleboarding) er blitt en av de mest populære vannidrettene rundt Fort Myers i det sørvestlige Florida (bildekilder: fortmyersbeach.org/related.dk)

Det rolige vannet i Mexicogolfen er ideelt til både nybegynnere og erfarne SUPere — og det er gode muligheter for å nyte naturen og livet i havet imens. Du kan blant annet være så heldig at du møter sjøstjerner, fisk og sjøkuer.

Blant de mest populære SUP-områdene er Great Calusa Blueway Paddling Trail, som er en 48 km lang «padle-sti» på vannet. Her kan man stå på paddleboard i Calusaindianernes fotspor, mens man nyter de frodige omgivelsene og historiens vingesus. Du kan komme deg inn på ruten på mer enn 80 steder, så du har lett adgang uansett hvor du bor.

Les mer om Great Calusa Blueway Paddling Trail HER

Hvis du har lyst til å se sjøkuer, er sannsynligheten størst utenfor Boca Grande i mars og november. Hvis du heller vil se frodige mangroveskoger, bør du ta turen til Pine Island Sound Aquatic Preserve, som kjennetegnes av rolig vann og de mange trærne hvis tykke, mørke røtter er plantet i saltvannet.

Les mer om Boca Grande og om Pine Island Sound Aquatic Preserve HER og HER

Av øvrige padlevennlige områder kan nevnes Bowditch Point Regional Park nord for Estero Island, som også er et godt sted for å titte på sjeldne fugler, og Lovers Key, som er kjent for sine vakre strender og rolige vann.

Les mer om Bowditch Point Regional Park og Estero Island HER og HER

Les mer om Fort Myers HER og HER, samt  om Florida HER  — Les flere saker om Florida HER  og om Fort Myers HER

kilder: fortmyersbeach.org/related.dk

Kommentarer