Florida Keys er blant annet kjent for sitt subtropiske klima, det azurblå vannet og den blå himmelen. Men, det finnes også et stort utvalg spennende aktiviteter som man kan prøve ut når solen har gått ned og mørket har senket seg. Her har du fem nattlige eventyr som du ikke bør gå glipp av under et besøk i Florida Keys.

1. Kajakktur gjennom mangroveskogen

Opplev Key Wests havsbunn på nattestid under en SUP- eller kajakktur på Ibis Bay Beach Resort. Alle som begir seg ut i natten, utrustes med et vanntett kamera for nattfotografering med LED-lys, som lyser opp det nattsvarte havsvannet, noe som gjør det mulig å se både nattlige vesener og fargeglade vekster på havets bunn. Turen går gjennom mangroveskogen som er hjem for ibiser, hegrer og pelikaner —samtidig viser havsvannet frem maneter, hummer, stingrokker og små haier.

Les mer HER 

David Sloan (bildekilde: keywestghosthunt.com)

2. Spøkelsesjakt i USA´s mest hjemsøkte by

Key West er det perfekte stedet for spøkelsesjakt, siden byen år etter år har blitt rangert som en av de mest hjemsøkte byene i USA. Man kan følge med den velkjente spøkelsesjegeren, forfatteren og historikeren David L. Sloan på en nattlig spøkelsestur i den eldre delen av Key West, i den såkalte “Dead Zone”. Under den guidede turen, utrustes deltagerne med spøkelsestilpasset detektivutstyr  for å kunne oppdage ånder og spøkelser rundt om på de mest overnaturlige stedene i Key West, for eksempel Masonic Lodge eller ved det hjemsøkte kirketårnet.

Les mer HER

3. Nattlige fisketurer på Islamorada

Med Atlanterhavet på den ene siden og Florida Bay og Den Meksikanske Gulf på den andre, skaper den drøyt 20 mil lange øy-kjeden som utgjør Florida Keys et helt unikt fiskemiljø på verdensbasis. Med muligheter for spennende fangster hele året og døgnet rundt, tilbys fiskeinteresserte mange  minnerike opplevelser i Islamorada, kjent som verdens hovedstad for sportfiske. En nattur ombord på kaptein Michaels fullt utrustede seilbåt ved Robbies Marina, gir de som går ombord en fisketur av de sjeldne i natten.

Les mer HER

4. Seiling i måneskinnet

Sett seil på en av Key West´s vakreste seilbåter, America 2.0, og nyt et romantisk seileventyr, opplyst av måneskinnet. Seilingen setter fart ved solnedgang, og gjestene er velkomne til å ta med seg sin egen picknick. Denna eksklusive seilutflukten skjer bare en gang i måneden.

Les mer HER

5. Mørke og adrenalinfylte dykketurer

Når solen går ned, kan dykke-entusiaster pumpe opp adrenalinet gjennom en dykketur under havsflaten. I Florida Keys tilbys det mørke dykkereventyr, som starter når solen går ned, noe som gir dykkerne muligheter til å oppleve forvandlingen i dyre- og planteriket ved overgangen fra skumring til mørke. Under dykketuren, ser man flere grunne rev. Davids Reef er ett av de mest populære av disse revene, på grunn av sin overflod av ville dyr og det er enkelt for dykkeren å navigere seg rundt.

Les mer HER

Les også: Florida Keys viktigste høydepunkter i 2017

Les flere saker om Florida og Florida Keys HER og HER 

Kommentarer