Torreby Slott i Bohuslän åpner den 20. mars 2020. Slottet som har norsk tilknytning og skal drives av den norske kjeden Festningshotellene, som ser frem til å kunne tilby denne slottsopplevelsen til det norske markedet.

Torreby Slott ligger omkranset av en av Sveriges eldste og flotteste golfbaner (bildekilde: festningshotellene.no)

Kun én time og femti minutter fra Oslo ligger herskapelige Torreby Slott ved Munkedal i Bohuslän. Slottet har en spennende norsk historie, og vil sammen med Festningshotellenes festninger være en begivenhetsrik opplevelse for det norske og internasjonale markedet.

Les også: Festningshotellene planlegger å åpne norsk slottshotell i Sverige (april 2018)

Drøbaksmannen Niels Georg Sørensen bygde Torreby Slott i 1887, og det gjør dette slottet så unikt for Festningshotellene, som ble stiftet i Drøbak.

Med sin norske historie og nærhet til både Norge og Drøbak, ser vi i Festningshotellene på Torreby Slott som en perfekt mulighet til å åpne vårt første slott.

Torreby Slott vil være del av Festningshotellene, som i dag er med på å skape nye opplevelser og minner på noen av Norges viktigste og største festninger.

Sammen med Oscarsborg Festning og Kongsvinger Festning vil Torreby Slott representere en del av den flotte, skandinaviske festnings- og slottshistorien. Avtalen inkluderer ytterligere utvikling av eiendommen i fremtiden.

Slottsopplevelser, overnattinger, selskap og bryllup

Festningshotellene sier de ønsker å tilbakeføre så mye som mulig av slottsfølelsen til sine gjester.

Det å bo på slottet skal gi en følelse utenom det vanlige, og med himmelsenger, slottsbibliotek, historieformidling og en flott vinkjeller.

Festningshotellene ønsker i første rekke å åpne for seks sengekammer med tilhørende ekstra rom. Slottet vil i oppstarten ha totalt tjuefire sengeplasser, og ved større grupper vil nærliggende overnattinger være en mulighet.

Med flere flotte saler og lokaler vil det også være åpent for selskaper og bryllup.

Slottet som golfopplevelse

Torreby Slott ligger ved Munkedal i Bohuslän og er midt i en av Sveriges eldste og flotteste golfbaner. 

Ditt Slott for en dag!

Festningshotellene vil i forbindelse med åpningen av Torreby Slott gi en person muligheten av å invitere sine beste venner (totalt opptil 12 personer) til en uforglemmelig opplevelse på. De vil gi bort nøkkelen og la den heldige sammen med sine venner overnatte, spise og danse seg inn i de sene nattetimene, i de samme lokalene som Greta Garbo og Monacos prinser svingte seg i. Om du vil kalle deg prins eller prinsesse er opp til deg, men det loves en uforglemmelig aften.

Les mer på Torreby Slotts nettsider HER

Festningshotellene

Festningshotellene består i dag av Oscarsborg Hotel & Resort på Oscarsborg Festning, Festningen Hotel & Resort på Kongsvinger Festning og Reenskaug Hotel i festningsbyen Drøbak. 

Alle hoteller er medlemmer av De Historiske Hotel & Spisesteder og Historic Hotels Worldwide. Festningen Hotel & Resort ble i 2018 kåret til Årets Borg/Slott i Europa av «Historic Hotel of Europe».

Kommentarer