Sportsfiskesesongen er her, og med Norges 101.388 km lange kystlinje trenger du ikke reise lenger enn ditt nærmeste ferieland for å oppleve et sant mylder av muligheter. Søkemotoren Hotels.com™ har håndplukket et knippe hoteller som ligger nær populære fiskedestinasjoner. Dermed er det bare å pakke fiskestengene, samt huske å betale fiskeravgift og fiskekort.

Dragsvik Fjordhotell, Balestrand

Dragsvik Fjordhotell (bildekilde: Hotels.com)

Opplev lakse- og ørretfiske i Gaula, cirka 45 minutters kjøring fra Balestrand. Området ligger på sørsiden av Gaularfjellet og kan tilby flotte turstier for dem som vil variere med andre aktiviteter enn fisking.

Dragsvik Fjordhotell ligger på halvøya Dragsvik ved Sognefjorden. Hotellet har 23 gjesterom og tilbyr skyss i nærområdet. Frokostbuffeen er inkludert i prisen, og hotellets restaurant står til rådighet for gjestene. Forbered deg på å nyte spektakulære utsikter.

Rom på Dragsvik Fjordhotell er tilgjengelige fra 1260 kr per rom, per natt.* Besøk Hotels.com for mer informasjon.

Nyvågar Rorbuhotell – by Classic Norway Hotels, Vågan, Lofoten

Blant mye annet er Lofoten kjent for sine fiskevær og sin vikinghistorie, og tilbyr fenomenale fiskemuligheter året rundt, uansett om det gjelder havfiske, isfiske eller fluefiske.

Nyvågar Rorbuhotell (bildekilde: Hotels.com)

Det er flere alternativer og organisatorer å velge blant, og tilbudene omfatter alt fra et par timers fisketurer til hele dager på havet.

Nyvågar Rorbuhotell – by Classic Norway Hotels er et pittoresk hotell som gjenspeiler områdets fiskeritradisjoner.

Det består av flere moderne rorbuer med til sammen 30 rom. Hotellet har egen båthavn, badstue, akevittloft og en restaurant der gjester kan slappe av.

Rom på Nyvågar Rorbuhotell – by Classic Norway Hotels er tilgjengelige fra 2420 kr per rom, per natt.* Besøk Hotels.com for mer informasjon.

Thon Hotell Kristiansand, Kristiansand

Reis til «den norske rivieraen» og opplev dyphavsfiske eller fluefiske i nærliggende elver.

Thon Hotel Kristiansand (bildekilde: Hotels.com)

Mange besøkende bruker Kristiansand som base mens de legger dagens fisketur til ulike steder. Venner eller familiemedlemmer som måtte foretrekke andre opplevelser, kan kose seg med rafting, sykling eller vandreturer i området.

Thon Hotell Kristiansand ligger sentralt i byen og nær sjøen. Hotellet har 112 rom, og gjestene har tilgang til en restaurant og en loungebar. Alle de viktigste attraksjonene i Kristiansand ligger i kort avstand fra hotellet.

Rom på Thon Hotell Kristiansand er tilgjengelige fra 1199 kr per rom, per natt.* Besøk Hotels.com for mer informasjon.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer